Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionisti su zločinci i baby killers. FREE PALESTINË... 🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Njihov opstanak se temelji na lazima i obmani svjetske javnosti. Da samo 30% svijet ima na uvid u njihovu istinu, proglasili bi svjetskom osovinom zla. Zaboravili bi na Hitlera, Staljina i Džingis-kana. Zlo bi se mjerilo prema njima, cionistima.
Pa može li se njima išta vjerovati!!!!
Treba otvoriti gasne juzne konekcije .
Nisu još počeli izjavljivati da palestinski narod sam sebe granatira i raketira.
A jel neko mora biti mentol i debil pa vjerovati ovim lažljivim životinjama ??
Hamas nanosi velike gubitke cionističkim teroristima i sada oni pritisću usa i v. britaniju da nadju resenje u primirju kako bi onda umjesto velikog poraza rekli da su bili primorani na primirje kako su ih usa i v. britanija na to primorale .
G-L-U-P-S-A-N-I
Nije idf nego teroristi...
https://www.facebook.com/100064561815025/posts/pfbid0YPWGCnwevRGatKYeBxwrwG7QG3pSWof4ErLUaBJuBfqdXWJuBv8tYX4y81MqcVErl/
Jade jadne brukaju se samo