Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgovor za napade na igraonice i dzamije
bolesno
Jel ovaj Hamas palestinska verzija Sda?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok Zidovi gadjaju bolnice i ubijaju po 500 ljudi za noc, koji licemjeri Boze dragi. Pa ne moze covjek da vjeruje koliko su pokvareni.
pa naravno da će iz već sravnjene džamije pucati, u njoj se ne može klanjati, debili jedni🤦🏻
U sta sad? Treba vjerovati da lansiraju iz igraonica i dzamija raket? A prije toga sravnnuli sve???????
Vjerovati prokletim chifutima i njihovim slugama amerima je isto kao sam sebi pushiti.
Smiješni su u ovim svojim montažama! Hahaha
Ko podrzava Izrael taj je neobrazovan i nenacitan jer ne poznaje povijest ili historiju, te nije citao njihove te neke svete spise u kojima se dopusta da se ubije svak ko nije zidov pa bilo dijete ili trudnica, krscanin, musliman itd. Ti sto podrzavaju ili su retardirani ili imaju licnu korist. Zidovi su gori od bilo kakve zivotinje krvolocne. Njih je i Bog prokleo.
a ti mi baš izgledaš načitan
i židovi se ljute kad ih se poredi sa nacistima, Gebels bi im pozavidio na bolesnoj propagandi i na bolesnom opravdavanju zločina i genocida nad civilima Gaze posebno djece, svijet treba da ih osudi i pohapsi židovske zločince, džaba im podrška amerike biće pohapšeni ili uništeni
Izraelska vlast se svim silama trudi da ubijanje dece u 21. stoljeću prikaže kao nešto neophodno za demokratiju i mir. Ali još uvijek većina stanovnika ove planete ima srce i oči i vidi šta je istina.
samo idioti mogu podržavati židovske neljude : IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se daBogda zatrlo zločinačko, opravdavaju svoje zločine ubijanjem , paljenjem palestinske djece i civila sa fosfornim bombama i drugim sredstvima , vratiti ih na stanje iz 1947.godine TO BI BILA JEDINA PRAVDA a zločince čifutske pohapsiti i u Haag s njima
Ma naravno da nije
Jel opravdanje sto ste bombardirali bolnice,skole i uništili toliko dzamija,a sad se sjetili kako opravdati. Sami sebe uništavali aBd.
Na videu pise ''near a mosque'' u blizini dzamije, a ne u dzamiji ili iz dzamije....
Ni Gering vam nije ravan.
Prokletnici jedni, pa vime ih sve bombardujete, da bace atomsku na vas ne bi vam se oduzili sta im radite posljednjih 75 god.
Cionisticke lazi i podvale.Ni a cionista kad kaze ne vjerujem mu.
Jel' bilo pasoša?!