Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nije terorista! On je samo veteran koji boluje od PTSP-a i neće odgovarati za ovo nedjelo...
Tako je..da bi ga odbranili fino su ga pohvalili da je veteran, spasavao ljude 2001 iz zgrade, "dobar decko", eto nesto mu samo naletilo.
Ma ja sad ce biti Heroj,a ne zločinac ! Tako to ide s njima i onim Brejvikom..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jbem ti majku i americke psihologe, i nauku, i kulturu i sve redom .. Sta bi onda rekli za ljude koji su spasavali narod sa Markala?! Mamu vam jbem folersku!
Motivi napada jos nisu poznati, mada se iz njegove proslosti, kao i religijske pripadnosti da zakljuciti da sigurno nije u pitanju terorizam, a pravo objasnjenje ce srociti strucnjaci kako bi bilo sto manje razumljivo obicnim gradjanima, a da ne ukljucuje ni u kom dijelu rijec "terorizam" jer je ista rezervisana za pripadnike neke druge konfesije...
Dok nije musliman, odmah je poremecen. Na ovom svijetu pravda je umrla sto puta. Mozda ce i on upisat fakultet ko i Brejvik.
Motiv: pokazati nesmisao americkih intervencija po svijetu, konstruisanih od strane Rumsfelda, Busha i drugih, gdje americka djeca (kao i ubica) bivaju osakacena, ginu,...da bi ova ekipa imala stalni profit od svega toga. Ovaj motiv je malo olabavio neki saraf, otvorio se ventil i bum. Bolje ja nego oni, mislio je.
Ma ovo je neka greska lik je sigurno MUSLIMAN!!!???
Sta vam je ljudi, zar ne vidite da je ovo Samuel Eto
Da nije i on slucajno islamski ekstremist (terorista). Ma jok on je samo poludio, on nije terorista jer nije musliman.
ovaj nije terorista ali terorizam (i muslimani) jeste indirektni krivac za ovo.zbog njih je istraumiran bio
E je** ga, ako nije musliman onda makar mora biti crnac, ja Amerike i go***a, za sve su im krivi muslimani ili crnci.
a mozda se ustanovi da je presao na islam pa ga ipak proglase teroristom
boli me kura*, to je top vijest samo što se desilo u americi, a šta je sa ljudima koji svakodnevno ginu u iraku,afganistanu,palestini,siriji,pakistanu,centralnoafrickoj republici,kongu,sudanu,nigeriji itd itd? oni nisu vrijedni pažnje
PTSP citava sj amerika sta bi da su bili u bosni
Sto nije sam sebe rokno kad je PTSP? Prije će bit da je PRSR - preseravanje
Američko društvo će se samo iznutra urušiti
Neće prije vas, budi siguran :)
Svaki hriscanin koji pocini masakar je psihopata,napadac,incident,a kada djecak na putu prema skoli u Palestini podigne kamencic prema Izraelskom oklopnom vozilu iz kojeg je predhodno ispaljen suzavac e onda je taj djecak terorista.
Juce je javljeno da je ranije bio stacioniran u Iraku, te da je zbog "neprilicnog" ponasanja vracen kuci. Iz tog razloga napisah juce da se bumerang vraca. Jutros demanti-nije aktivni, nego rezervist.