Svi prigovori Srbije odbačeni
0
ICJ će suditi Srbiji za genocid u Hrvatskoj
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam tko je ovdje Bosnu spominjao ali nema veze hajde... 500,000 srba je iz hrvatske pobjeglo ili se udruzivalo u JNA da zakolju one s kojima su do tada zajedno zivjeli,eto sta se desilo... Zlocina ima sa svih strana,ali ste bogami vi daleko najdalje otisli sto se zlocina tice... Sad ces mi jos i reci da je NATO trebao bombardirat Kosovo jer su Kosovari vas napali a ne obratno...SPUSTITE SE NA ZEMLJU Da kopiram ovo gore napisano NISU HRVATI DOLAZILI U BEOGRAD DA VAS KOLJU NEGO STE VI DOLAZILI U HRVATSKU DA NJIH KOLJETE... NIJE NEKI SAFET DOLAZIO U KRAGUJEVAC DA VAS KOLJE NEGO STE VI DOSLI U SREBRENICU DA NJEGA KOLJETE... Uvijek na umu imaj ovo gore...
@Pipo: E svaka ti cast! Nasmijao si me samo tako :))) Neka tuzi i Cecu hahahaahh Pa da vrati silikone :))))))))) Ova ti je bila dobra :))))) Dobro je Pipo ponekad mi se ucinis ako mracan tip, ali vidim da si duhovit :)))
nek Hrvaska tuzi i cecu ima njena slika s subarom cetickom i kokardom a i stri prsta naocare i ponsono smjesi u sred Vukovara poslije masakra hrvatske populacije...tuzit i nju ona je pravi cetnik! BOSNA4EVER!
@bog_himself: Nisu u Jasenovcu pobijene stotine hiljada svemiraca nego Srba! Pri tome su to bili Srbi i iz Hrvatske i iz BiH! Lijepo ste neke zaklali na kucnom pragu a nake ste odvodili u vase \"radne logore\". Vi jednostavno pokusavate da to izbrisete iz pamcenja svog, i to vam zahvaljujuci propagandi dobro ide, ali moras biti svjestan da oni kojima su pobijene citave familije, (a ne samo muski) VEC CITAVE FAMILIJE PONAVLJAM, nisu zaboravili sve te zlocine! I tebi je sad krivo sto su Srbi iz Srbije pritekil u pomoc Srbima u Hrvatskoj i BiH, pa jbg eto niste mogli opet pobiti bas toliko Srba kao u Jasenovcu... I btw pogledaj podatke zvanicnog popisa 1991 i 2001 i odgovori mi ko je etnicki pociscen kad je 1991 bilo 700 000 Srba a 2001 - 200 000 Srba?! I hvala Bogu da ce svaki put doci Srbi i iz Srbije i odsvuda, ako nastavite sa politikom \"Srbe na vrbe\", jer ne mozete sijati zlo a da ga ne pozanjete, to je prosta logika! Pocinili ste najvece etnicko ciscenje u proslom vijeku od Jasenovca do Oluje i jos kao nekog tuzite?! E pa hvala vam na tome sto ste pruzili priliku da sada i citavoj pravnoj svjetskoj javnosti i svijetu konacno prezentiramo vasu genocidnost od proslog vijeka do danas, a koju nismo mogli pod komunistima i zarad \"bratsva i jedinstva\"! Zaista vam hvala na istrajnosti i pruzenoj prilici da vas konacno prikazemo onakvim kakvi jeste! Jer sta reci o narodu koju puni Maksimir zarad \"talentiranog rockera\" Glupsona, pardon Thompsona! I kad uzvikuje \"ubij Srbina\" na utakmici sa Andorom - bolesni ste do koske!!
Ovo iznad sam ja napisao da ne bude zabune...
Jedna je cinjenica: NISU HRVATI DOLAZILI U BEOGRAD DA VAS KOLJU NEGO STE VI DOLAZILI U HRVATSKU DA NJIH KOLJETE... NIJE NEKI SAFET DOLAZIO U KRAGUJEVAC DA VAS KOLJE NEGO STE VI DOSLI U SREBRENICU DA NJEGA KOLJETE... Kako imas obraza pricati to sto pricas kad se zna tko je agresor bio? I ne mrze vas ljudi jer ste Srbi,nego zato sto ne priznajete povijesne cinjenice i pravite se najpametniji i najjaci sa svoja tri prsta...Nisu Crnogorci ludi sto su se odvojili... Zapamti dobro i ponovi u sebi ovo gore napisano velikim slovima!
Mojoj duhovnosti nista ne fali, ali srbomrzci imaju problem...bolest zvana \"srbomanija\", ebi ga, vi nikad ne mozete biti sretni dok god jedan Srbin ziv ima, to vam je veeeliki problem, a niko vam pomoci ne moze! Cesto se pitam sto nas toliko mrzite, nije dovoljno opravdanje zadnji rat, jer smo mi stradali vise od vas, kako god se okrene...to su kompleksi, i to kompleksi nize vrijednosti, to je strah, strah od boljih, brojnijih, jacih, sposobnijih...i iskusnijih kad je vodjenje drzave u pitanju...podsjetimo se, hiljadu zadnjih godina niste imali drzave!!! I Papa, i Ameri, i Nijemci, i sva arapska nafta vam je priteklo u pomoc! Ipak ste se ukenjali ko grlice! Nema pomoci, nekakvo hronicno oboljenje avladalo!
sta to na danskim tastaturama fali z pa si napisala emljo ja mislio da te evropa produhovi ...
Oni nazivaju genocidom stotinjak poginulih ustasa, a stotine hiljada Srba po koncentracionim logorima niko ne pominje i macolu u glavu!!! Ebem te planeto emljo!!!
@bog_himself: Ako su tebi Jasenovac i srpske zrtve smjesni, ja ti onda zelim ne da se preselis na zapad, nego pod zemlju!!!
@Gagi - bolje bi ti bilo da se preselis negdje na zapad jer po tvojim komentarima se vidi sta srbija cini za mentalno zdravlje covjeka...dok ima vas koji tako razmisljate drzava vam nista postic nece...smijesno
@POSAVINA: Tvoje je legitimno pravo da budes ustasa, a moje je legitimno pravo da ti kao takvom pozelim da sto prije zavrsis dva metra ispod zemlje! Jasno da ste etnicki \"najcistija\" zemlja, kad ste zahvaljujuci ideologiji i mentalnom sklopu kakav je tvoj napravili Jasenovac,a sto niste stigli tad pobiti to ste uradili u posljednjem ratu i protjerali! Ti se slobodno mozes ponositi svim tim, ali ako su tacna istrazivanja da 98% Hrvata su vjernici, onda ste 98% poremecni! Jer zastupati takve fasisticke stavove, a biti vjernik mogu samo poremecene osobe!
Dk: naravno da će sve doć na naplatu, sve vam i dolazi di god spomeneš vani da si Srbin odma fuj.
Sram vas i stid bilo onog boga i pape i klecanja u crkvi i prevrtanja krunice po vazdan, sve vam je lazno, sve oteto, na tudjoj nesreci nikad srece imati necete!!! Umrite od pakosti, umrite od ljubomore i mrznje srbomrsci, gusite se u vlastitim povracotinama, nikad srece jer ste male, sitne, prodane i jadne duse!!! Popusicete i ovu tuzbu, onda vas ceka kontra, nahebali ste!!! Samo vi tuzakajte, bijede, da vas svaka suza sustigne iz onog rata jos, hiljadu godina vam Bog srece ne bi dao!!!
Nego sta nego sloziti protivtuzbu, za prethodni rat, ovaj rat, koncentracione logore i to! Ne zaliti pare ni strucnjake! SRAM BILO MZ, OCISTILI ETNICKI SRBE PREKO DUNAVA, JOS IM SUDE!!! FUJ!!! UAAAAAAA!!! NEK SAMO NASTAVE SA TAKVOM \"PRAVDOM\", DA VIDIM DOKLE CE, SRAMOTNO, BIJEDNO, JADNO, POGLO, ZALOSNO, HINJSKI, FASISTI!!!