Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tegeltija 2
lahko je protiv njega optuznicu podici, haj protiv Tegeltije...
E ovo je demokratija! Kad pocinis krivicno djelo i kad narod trazi ostavku, odmah se povuces sa funkcije. To sto je neko na funkciji u demokratskom drustvu, ne cini ga nedodirljivim. To sam znaci da ima veliku platu zbog koje ima i veliku odgovornost i mora itekako paziti kako se ponasa i posteno raditi.
A kod nas celo jos uvijek na poziciji
Kaže nije ništa ilegalno. Samo je imao namjeru prodati medije i nacionalne interese stranoj sili. U nekim zemljama bi već ispod vjesala stajao.
Identican slucaj sa nasim disidentima i genocidasima. 😒
Da mu nije sta u rodu ovaj nas potkovani iz Visoko seoskog frizerskog vijeca?
@Kanuni ....Ima neka tajna veza.....
Intencio (namjera) javno si je iskazao, a sada tek da ne govorimo o elementima potstrekivanja zbog položaja kojeg vršiš i kako se odnosi to na šire narodne mase