Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti Orhanu Pamuku oduzimas nagradu, onakvom piscu?
Nobelova nagrada ne može biti oduzeta
Nije, ali ga je izopstio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li me može neko informirati... koliko znam Turska nije priznala genocid?
Kad vide da ga ovaj osuđuje zbog "kršenja ljudskih prava", odmah će mu dodjeliti još jednu. Nemoj ti Erdogana, života ti.
Kad jedan fasista drugog naziva fasistom :D
Hvala Erdoganu za podrsku, ali je vazno primjetiti da njegov veliki jaran Bakira -aga suti. Mozda je jos na putovanju, pa se ne moze javiti, jer tamo gdje se sada nalazi nema G-4 mreze.
Ovo djubre prica o krsenju ljudskih prava. :)
Amerika sprema rezoluciju o genocidu nad Jermenima... Francuska je vec usvojila...1.500.000 ubijeno 1915...a gdje he genocid nad Srbima i danas teror i etnicko ciscenje Kurda...
Mafija@ - Bio sam nedavno u Turskoj gost kod jednog prijatelja. Novinar je! I tako kao i ti, provucem mu ja tu tezu o Sultanu veli mi -Kad narod u Bosni i Sandzaku bude imao "adresu" na koju ce Erdogan slati novac, on ce pomoci. Erdogan nece da pomaze kriminalce i lopove vec narod. A kad bi vi znali sta vasi politicari sve imaju, glasali bi protiv njih. Ukratko, covjek je rekao da nemamo "adrese" na koju bi poslao pomoc.
pricaj nam malo o GENOCIDU NAD ARMENIMA
Sad je interesantno koji su ti koji ce svojim prisustvom Handkeu ukazati cast sto ujedno znaci podrzati fasizam kao najgoru ljudsku nastranost i ludilo kao i ovaj Milosevicev a iako optuzivan za navodni nacionalizam Erdogan je osoba koji se nikome na ovom svijetu ne uvija niti je podkupiv ali je suprotnost od hvaljenih Evropljana kao nacionalista Makron
odmori erdogane , ali u grobu
Ma daj Erdo ...... , i ti si u prijateljskim odnosima sa stovaocima genocida SSSS i zlocincem 100 za 1 licno.
sta je onda otvaranje fabrika i radnih mjesta u drzavi koja je sudionik svih oorracija 91-95
Dobro hajde Švedska Kraljevska Akademijo donekle kontam Vaš zamor svake godine isto sranje iznova. I kontam Vaše navodno "neznanje" oko ovoh Handke-a ko ta j..e, dobro i navodna šala oko Hitlera 1939. Ali NEKONTAM kako ste 1993 ili 1994te u jeku rata u Bosni imali nominaciju ni manje ni više nego SLOBODANA MILOŠEVIĆA ZA NOBELOVU NAGRADU ZA MIR!!! JE LI OVO KOMPENZACIJA SUNCE VAM KALAISANO....
Licemjer nije još uvijek priznao genocid u Srebrenici, grli se sa onim "sto za jednog", a ovamo nešto priča, dok mu Bošnjo aplaudira.
I sta rece ovaj gospodin za jermene I kurde ,nisam procitao tekst do kraja
Amidza nas! Hvala ti Alija i hvala ti casna Armijo BiH, sto smo iznad fasista, sto smo pokazali i dokazali koliko smo mi civilizovan narod, i koliko smo mi iznad komsija i srba i hrvata.