Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramadn je staro hrvatsko prezime!
@AhmetKosacaMladji Rad-Man krmčino.
oxfordska vakcina ima najvise registriranih nuspojava. najcesca je mijelitis ali mediji je guraju potpuno nekriticki.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cek da shvatim, ima milijardu vakcina, a testiranje nije zavrseno? Kao bacat ce tih milijardu vakcina ako se pokaze da su stetne? Evo iskreno razmisljam da vam vjerujem.
@objektivno123 Ne zaboravi da destruiranje kosta, pored troska proizvodnje i skladista (koja su vecinom klimatizirana)
@objektivno123 zavrseno je testiranje, samo jos da vide da li ovom vakcinom mogu da se odbrane i od teske bolesti i smrti. Citaj moroncino.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao bit ce budala i za ovo, vidim ovi nasi iz staba rekli obavezne maske, raja odmah nabila brnjice, jbt kao da niko ne zna svoja prava, ne mozete ni jedan zakon natjerati sta da radis s svojim tijelom, ali djaba raja vjeruju sta cuju na vijestima i amin, ova vakcina je smrt za ljudski organizam, plus u kombinaciji sa visemjesecnim nedisanjem kiseonika usljed nosenja maske, biti ce fatalan ishod za mnoge, sto ce izazvati jos vecu paniku medu silnim moronima koji su medu nama!
Ljudi moji dragi vakcine su sve vec placene ako niste znali mozete provjeriti na internetu. :)
Cim cujete da je neki Hrvat uspješan odmah negativa i ljubimora pomirite se s tim da smo uspješniji u svemu od vas ostali, pametniji obrazovaniji jaoo ljubomore od ovih tzv. "BOŠNJAKA"... Nemate nista svoje ni kulturu ni povijest, ni jezik ni naciju pa ste ljubomorni na sve oko sebe, i vasi komentari su izraz vaseg jada
Pristali su 1 000 000 000 vakcina atestiranje još nije gotovo, pametnome dosta
Kod nas ce Fikret nabaviti vakcine iz Kine. Bogami me strah sta ce ovi nasi "strucnjaci" naruciti...
jeste ovog novinara koji ne zna napisat prezime ispravno uzeli preko ovog zadnjeg konkursa?
@gooUser1600879936 covjek se zaista preziva Ramadan, u cemu je problem?
Već???
Preso ćovo na Islam sad je RAMADAN
Ovaja Radman nije rekao nista novo. Sve je ovo bilo poznato i do sada. Anthony Fauchi, americki epidimiolog, je prije nekoliko dana izjavio da vakcina nece biti u masovnoj upotrebi prije jeseni 2021.god. Ovaj Radman samo reklamira vakcinu koja se istrazuje u njegovoj firmi
Od svega ovoga vi nasli raspravljati o njegovom prezimenu!!!! Vi zaostali maloumnici niste zasluzili ni da postojite jer samo kisik trosite!
Ako ja ovo dobro čitam, a čini mi se da čitam, čovjek govori da je vakcina spremna, ali da još treba provjeriti da li uopšte RADI?! Moguće je i da vakcina ne radi. Znači isto da ja napravim nekome grijanje za zimu, kažem, gazda sve ti je spremno, prvi put u istoriji, deset fabrika je radilo za tvoje grijanje! Kaže gazda, dobro, al ja se smrzoh, dje je topla voda? E toplu vodu moramo tek izmisliti, pa dok prodje testna faza, možda ćeš se na proljeće ugrijati!
sto ne kaze do odredjenog datuma a ne on mora reci do bozica
Mene zigosati necete
federacija treba poruciti ovu vakcinu, zapad ce je koristiti i federacija treba ovu vakcinu poruciti za svoje gradjane
Djaba vakcina kad je otkriveno da antitjela za mjesec dana nestaju te postoji mogucnost ponovne zaraze, koha farbate vise??