Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brnabička i Dača Miljacka na aparatima!
Eno je pricala sa Erdoganom o izborima u Bosni. Pokusala i sa Trumpom, medjutim on mislio da je ona konobarica pa zatrazio pice.
Koji cinizam. sudeći po reakcijama prisutnih, provaljena je. priprema beština teren za cementiranje parazitske naravi HDZ_ove vrhuške.
Kuja nije pomenula logore smrti: Jasenovac, Jastrebarsko i Staro Sajmiste
Nisi se sjetila presude u Hagu za UZP, ha gospodjo?
Kuja nije pomenula ni logore smrti: Jasenovac, Jastrebarsko i Staro Sajmiste, Staru Gradisku. Svakako nije propustila zapjevati Thompsonove pjesme u kojima se velicaju ovi zlocini
I mi smo zabrinuti zbog fasizma i nacizma koji ima veliku podrsku u Hrvatskoj !!Draga Kolinda pometi prvo ispred svoje kuce sav taj nacionalizam i fasizam koji je u Hrvatskoj izrazen vise nego u bilo kojoj zemlji u regionu!!
Lažove smećarski dokaži da u HR divlja FAŠIZAM, ajde dokaži!! U Švedskoj glavna džamija napadnuta 22 PUTA u 2017. 59% islamskih zajednica je napadnuto, desnica pokupila 17% glasova, U NIZOZEMSKOJ, AUSTRIJI, BRITANIJI, NJEMAČKOJ se muslimani i džamije napadaju , stranke marširaju ulicama protiv izbjeglica i muslimana! Ajde pokaži gdje se u HR džamije islam zajednice napadaju. MARŠ sa lažima i ustaškom propagandom!!!!
U NIZOZEMSKOJ : http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/netherlands-islamophobic-attack-on-mosque-netherlands/ http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/netherlands-mosque-comes-attack-drachten-town/ u NJEMAČKOJ: http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/germany-anti-muslim-hate-crime-surges-germany/ http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/germany-turkish-mosque-set-fire-arson-attack-berlin/
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A o cemu bi ona drugom mogla? Rece nedavno ova plavusa:''Hrvatska nije balkanska zemlja'' Ma ne zameriti joj,zanela se plavusa.
Jest da se zena mozda previse exponira,no uzitak ju je gledati.Govori me i onako ne uzbuduju.
I Bakir je često spominjao Vukovar...jest ali u qurtzu
@StGeorg a to da ne spominjem...za zločine u tim mjestima " dobri Bošnjaci " imaju potpunu amneziju...njihov stav je da se to nije ni desilo a ako se desilo Hrvati su tu pobili sami sebe...
@StGeorg - pa ako češ, gašisto, da spominješ žrtve onda daj prcizne žrtve, a ne neprecizne lokacije! Lokacije koje su poslije ispitivanja dale negativne rezultate. Lažeš, bre, kao pravi đikan!
Ahmića se naravno nije sjetila
Bakiru bitno da je se slikao s ovim smećem od predsjenika i slovenkom Melanijom,vise je Kolinda spominjala Bosnu i Hercegovinu i napaceni narod nego on.Mozda se prepao da i on kao Duduk iz Srpske i Špira ne završi na crnoj listi.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
Branio Konjic i usput ga etnički očistio
Bolje da se kandidira za predsjednika BiH, jer vise prica o BiH nego Hr.
ova o svemu prica osim o katastrofalnom stanju u hrvatskoj.
@aperkat možemo samo zaviditi situaciji u HR u odnosu BiH i ostale zemlje u okruženju.
Mogla je pomenuti i oluju, jasenovac, uzp... 😀
Svakako nije propustila zapjevati Thompsonove pjesme u kojima se velicaju ovi zlocini