Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pasce cionisticko!
semum- čije ti filmove gledaš, ajde baš me zanima? lol
ja gledam npr. europske, azijske,čak sam par i bliskoistočnih gledala, sve što ima engl. titlove, a djeluje mi interesantno, ali opet najviše američkih filmova, ili si orijentiran na sapunice možda?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuj ove stoke "Zar Hamas nije kidnapovao, ubio tri mlada tinejdžera pa to proslavljao?", PA ZAR IZRAEL NIJE UBIO 1600 CIVILA KOJI NIKOM NIKADA NISU NIŠTA URADILI I TO SLAVILI KAO UBIJANJE TERORISTA?!??! ja sam na ovoj rečenici zamalo crko od smijeha "tražiti oproštaj od izraelskog naroda zbog "patnje kroz koju prolaze".", jest mi velika patnja, ne znati gdje sjesti da se gleda sljedeće bombardovanje bolnica i škola u Gazi. Gadi me ovaj konj retardirani. Angelina je makar normalna što je rekla da je Izrael teorista ovdje.
Da li tata Đon Vojić sjedne onako sa kćerkom Anđelkom Džolić pa uz ćeif i kafu prodiskutuje svoj stav s njom. Pitaću je šta veli ćaća na 373 djeteta ubijena u Gazi kad ova sljedeći put dođe na SFF promovisati svoj neki novi film o nekom ratnom silovanju na Balkanu.
Da, Hamas jedva prebaci poneku raketicu na prvo izraelsko selo do kojeg mogu dobaciti, a Izrael sruči pakao od tenkva i avijacije, hiljade i hiljade teških projektila na najgušće nasljeno područje na svijetu, milion i dvjesta hiljada ljudi živi na teritoriji ko od Zenice do Ćatića, i to se zove odgovor na provokacije Hamasa...barem mi u Bosni znamo kako je to bilo.
I ja mrzim Holiwood,vise volim Turske SApunice i Zvezde Granda da Gledam!
www.nebitno.net
Kao što rekoh za Madonu prije par dana, zaboravljeni asovi guzice daju za malo pažnje...
"Jon Voight javno je je osudio svoje kolege koje su kritikovale Izrael zbog napada na Gazu" Lako mu je da zaprđuje iz USA, cionista ja danas isto što i fašista. Fašizam nije privilegija pojedinih zemalja - to je status po učinjenom. Tu su svakako i oni koji već više decenija dozvoljavaju da cionizam preraste u fašizam. Uostalom Izrael je Afrička zemlja i neznam šta traži i u kulturi, umjetnosti i sportu u Evropi. Zašto se Izrael, Judeja ili kako već ne drži svoje avlije?
Angelina što je dolazila,dolazila je!Nek se babi zahvali.
Eto Angelina, i tvoj babo je jevrej!
Onakva Anđelina,gromada od žene,humanitarac i borac za pravdu,otpala od ovakve budale.Nije čudno što ga je porodica napustila.
Zar nju ovaj nije mariso ili na neki način zlostavljao?
Voight se uživio u ulogu predsjednika Amerike k'o u filmu "Pearl Harbour".Jon,probudi se,film je gotov,ovo je 2014.-ta.Sad Obama štiti Izrael.
Jebem ti kcerku
Voight pravi onaj stari prdonja
vec vidjeno... kao i za bih dok su zveckali svojim zlatnim kasikama na nekoj gala veceri ili prijemu sjedeci na milionima i "razmjenjujuci misljenje" ko je u pravu i ko je fer -na terenu se osjetio samo miris baruta i krvi natopljenog po hladnim, raskomadanim tijelima nebitnih ljudi
Uceram ti kcerki , onako malo usput.
BUDALA I KRIVOG DRVEĆA NIKAD DOSTA BA
A ljudski poganu, pa za tri momka jeli treba da se ubije 2000 ljudi, j..o ti materetinu svoju cionisticku!