Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzima su svi dobri osim muslimana od kojih imaju fobiju nevidenih razmjera.
Hollande je toliko popularan u Francuskoj, da vjerovatno nece pobijediti ni u svojoj partiji. Najnepopularniji predsjednik Francuske od II svj. rata, izabran iskljucivo zato sto su ga glasaci zeljeli zavaljati korumpiranom Sarkoziju, da bi izabrali ovu nesposobnu budalu. A kako je "sposoban" vidi se po tome sto je otisao sa delegacijom od 200 ljudi.
Jevreji dijele slicnu sudbinu sa Bosancima, moramo nauciti dosta toga od njih, mada nas sama realnost uci..... Ja sam licno na Izraelskoj strani u ovim pregovorima, jer u Izraelu mogu sigurno otici na plazu biti Bosanac i uzivati hrani i slobodi dobrih ljudi koji vise nedaju na sebe. U Iranu bi me sigurno napali ako mi porodica zeli uzivati na plazi ili nesto slicno. Zao mi je Palestinaca ali volio bi da su zajedno mogli sa Jevrejima koji su na pocetku poslijee rata veoma agresivno docekani.
Gdje ljetuješ ideće godine? Čuo sam da če u genocidnoj otvore rekreacioni centar u Tomašici.
Treba nauciti od Jevreja, nasih prirodnih saveznika, pa se mozda nebi Tomasica ponovila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)