Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2023 će "Izrael" preimenovat u "Bio-grad". Pamtite ove riječi.
Ja bih volio da Palestina odlucuje o sudbini francuske,, ....
Bivši jevrejski vojnici su osnovali nekakvo svoje udruženje koje širi priču po svijetu da Izrael nije rješenje za jevreje jer nekakvog normalnog života može se naći samo u Tel Avivu, ali sve okolo je više ratna zona. Al Jazeera vrti taj dokumentarac već sedmicu dana. Na otetom sreće nema.
Inace francuzi su poznati pacifisti i antifašisti
Večina problema je i nastala od vas. I dan danas ste vi najveci problem Fuj licemjeri jadni
"Izjavio je da je na Izraelcima i Palestincima da dođu do sporazuma u svim pitanjima, posebno oko statusa Jerusalema." Za dogovor su potrebne dvije strane. Ovdje, prema sadašnjoj situaciji fali jedna. NIŠTA bez ozbiljnog pritiska sa strane. Izrael je toliko vojno nadmoćan da ne vidi potrebu da sklapa sporazume.
doci ce dan za naplatu izraelu, kad tad.
@nino57 -kako vrijeme prolazi sve vise cijenim hitlerovu viziju buducnosti, nazalost.