Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od iscrpljenosti naši političari neće padati sigurno.Njima koljena klecaju i bradice drhte samo za vrijeme izbora.Ali brzo se saberu i krenu u nove pljačke.Samo se malo pregrupišu.
@kardelj71 Umjesto da se ode u samoizolaciju i pusti druge da se bave situacijom. Khm khomšić...
I nasih popadaše. Od zderanja i vozikanja u sluzbenim autima.
ee jesu se vala ovi nasi i nauzivali hebali sve svoje😄to je gospoda...to ima pratnju ko kraljica elizabet
Pa imaju više od 2000 slučajeva i preko 60 umrlih a oni tek sad zatvorili škole a neke mjere kao ostali nisu ni uveli - šta očekuju ?!?!?!
Ovaj ko Vucic, radi covjek svaki dan po 20h, vidis jaro kako je tesko oponasati Srbe?
Nije doručkovao
Eto koliko oni sebe daju za Drzsvu..ili se napu...vutre pa mu lose!?😀
Bruno prepusio hahahaha
Kako ce nasi ministri pidniheti sto su zapostavljeni u medijima zbog virusa a pogotovo vrhovni bad company da nam palamude o granicama ,nacijama ku.c.ma palcima ,...kako mali virus postroji sve sto misle da su bogom dani na planeti da ureduju
Dobra je to džoja bila, obara s nogu, u toku kriza uvijek se odnekud pojavi opasno dobra 'roba'...
Zanela ga je cela situacija oko virusa.
Ovaj završio karijeru, ne može ovako pred narod. Čuj zbog iscrpljenosti, a krije podatke da i kod njih ima, ali ne smije objaviti!
hemoroidi ga iscrpili.