Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa korona je stvorena da bi se spasila planeta od nas ljudi. Neko tamo vjerovatno zna da ako ovako nastavimo da ce biti kraj svijeta, zato je sve zaustavljeno da bi se planeta oporavila..
Nista ja nisam vidio da je zaustavljeno, osim avio prevoznika. Kamiona na autoputevima u Evropi imas na milione, voze u dvije trake.
Skontala majka Zemlja da smo paraziti pa se sprema za ciscenje. Samo Jeff Bezos ce prezivjeti u svom habitatu na mjesecu.
PANTA REI (lat. Sve teče, sve se mijenja).
I kod mene su vocke u vrtu jos zelene, cak ocekujem da ce probeharati jos malo
ja ga ..bem ko je isao pravo i dosao na isto mjesto 😀😀
Ja i?
Čovječanstvo pohasijalo, debili niyu svjesni a sebični, boži ih dupe za planetu i sljedeće generacije ko vele kad njoh ne bude jebe im se a ovi ratunu li ratubu zbog komada teritiorije a svi će u zemlju neće niko 300 godina kornjačina vjeka
Ko hoće nek' čestita
Pa malo ispod je udario meteorit kada je nastala velika poplava opisana u Bibliji i ostalim vjerama. Znanstvenici su pronasli krater promjera 40 kilometara, duboko ispod ledene povrsine
@gooUser1599081167 I, kakve sad ti veze ima sa temom..?
Pa ovo nije historijski dogadjaj ako ne mozes skontati, klima se mjenja to svaka budala zna
deda mraz na aparatima
I Arktik čeka izbore...
Korona ne da da se zaledi.
Jel napokon doso kraj svijeta..
@gooUser11041104 jeste