Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Religions of peace :)
ovakvih susreta bi trebalo mnogo vise jer do juce je bio Jevrej zrtva danas je Musliman! BiH4EVER!
kacavenda zlatni krst siledzije pedofila krvav od vise stotina zrtava Bosnjaka Muslmana! BiH4EVER!
Ma, samo vi napadajte reisa Cerica. To sto lupetate i pricate gluposti moze proci jedino \"online\". Ako mislite da ce vashi glupavi komentari narusiti jedinstvo muslimana (musliman: osoba koja vjeruje i praktikuje vjeru Islam), gubite vrijeme. Svjesni smo, narocito nakon \'92., koliko nam je jedinstvo bitno. Prema tome, gubite vrijeme bijednici. Napishite ime, prezime i adresu umjesto nicka pa da onda razgovaramo \"face2face\".
cuj isna hahaha treba se cuvati takvih organizacija... sve je to fino dijalog nema sta a muslimanska se krv poroljeva u cisternama svakodnevno uputi nas Allahu dragi da ojacamo i da se oslobodimo tiranije da uspostavimo serijat na zemlji insha\"Allah amin
@jakaoja zato sto mislilacki nastrojen musliman nije pozeljan u izmisljenim muslimanskim asocijacijama za potrebe opste borbe protiv afirmacije islama kao alternative posrnulim zapadnjackim ideologijama i religijama.
je li moguce da reisa nije bilo ? i zasto ga nije bilo kad on predstavlja bh. muslimane ?
a da pise kako se trve i krve ovdje bi pipo i pipici ocepili slavinu do u nedogled