Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda mladoliko. Ozbiljna sam!
Čestitam gospodinu Mahatir Mohamedu koji je veliki prijatelj BIH i Bošnjaka na ovoj historijskoj pobjedi
izgleda kao nas prosjecni pedesetogodisnjak...
Kada li će se u nas desiti da opozicija zamijeni poziciju!
Moras prvo imati opoziciju, a ne ove nase vjecite parazite foteljase. Ne postoji ideoloska ljevica ovdje, razlika je u tome sto jedni "selame" drugi govore "dobar dan" i sto prvi svoj identite pokazuju mahanjem turske zastave, a drugi drzava koje vise i ne postoje. Tako da nemoj da se previse nadas. Dok se ne promjeni ono najosnovnije i kad se prestane bjezati od obrazovanja i korisnog rada i dok umjesto idealizovanja tudjen ne vidimo nasu realnost i sta da mi radimo, nema nikakvog pomaka.
Azrail ga jos posjetio nije, a i u dobroj je formi.
kad se zdravo jede, vitalan se bude i u 92. , naši na krmetini i janjetini izdrže do 65-te
Mahathir će se vrlo moguće približiti Turskoj. Prvi puta je vratio sjaj Maleziji i napravio čudo, ali sada je čovjek dosta stariji i od samog njega se ne može mnogo očekivati.
Nedavno je Guardian objavio veliki intervju s njim. Bojali su se da im ne umre usred kampanje. On kaze da ce vladati par mjeseci da moze pomilovati jednog lika iz opozicije koji je sad u zatvoru i onda ce ovaj preuzeti kormilo. A tog lika je i Mahatir svojedobno slao u zatvor zato sto je gay. Ovaj Razak ih je toliko pokrao da sad vise nije vazno ni tko je gay ni tko je koga slao u zatvor.
@AndjaTG Evo link, stvarno je zanimljivo za procitat, pogotovo ako si malo pratio tamosnja dogadjanja https://www.theguardian.com/world/2018/may/02/mahathir-mohamad-92-vows-to-stop-corrupt-protege-malaysia
"...čija je reputacija narušena zbog korupcijskog skandala". nešto što kod nas nikad nećeš pročitati...