Prihvatila Obaminu ponudu
0
Hillary Clinton nova državna tajnica SAD-a
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka joj cast i treba neko da dodze da ove ufurane vlahe smiri Jer su poceli smrditi i po internetu dosta je sto ovako smrde
Tesko zeni majstora zidara.Ljeti nema kurca,zimi nema para.
@Monika: \"Ne diraj cooovjeka mog, brini za sebe i svog...\" Dobro jesam glupa, ali to je jedan od preduslova da bi se bio clan americke administracije!
Hmmm, sad ce biti zauzeta, pa cu ja moci malo vise da se druzim sa Bill-om... Oh Bill-e ljubavi jos cuvam onu haljinu koju si poprskao... Kupila sam novu samo za tebe... Kad ode Hilari na posao javi mi... Volim da klecim pred tobom... A Hilari neka trci po pisti u Tuzli.... :))))
Eeeee, kad se sjetim... Trcim ja preko piste, a snajper mi siske namjesta... Ja lijevo, snjaper lijevo... Ja desno, snajper desno.... I ja se onda sakrijem iza maslacka!
ovo je ona kucka sto je gadjo snajper u Tuzli. Mamu joj jebem
Jel ovo ona sto je izmislila da je trcala po pisti u Tuzli pod kisom metaka pa se bacila lijevo, pa desno pa rekla kcerci \"Lezi dole!\", a onda uzela puskomitraljez i oborila par minobacackih granata, pa iskocila iz rova i krenula u juris, pa uzela turpiju za nokte s kojom je napala tenk, pa sjela u F16 i krenula u bombardovanje Staljingrada... :))))))))))))) Jel to ta \"mastovita\"?! ili grijesim?! :)))))))))))))
pičetina i po