Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katalonia ima povrsinu 32.000 kvadratnih kilometara sto je recimo 1,5 puta vise od Slovenije, a tacno 1.000 puta vise od Andore. Imaju 7,5 miliona stanovnika i GDP na nivou svih drzava bivse Jugoslavije skupa zajedno, imat ce veci GDP od FInske, Portugala, Grcke, Ceske i sl...
Republika Srpska da uspostavi odmah diplomatske odnose sa njima.
@TrebinjeRS RS nema to pravo na tvoju žalost da uspostavlja diplomatske odnose jer je manji bosanskohercegovački entitet, sa skoro istim ovlastima kako kanton ili distrikt. Malo komplikovano za tebe da shvatiš.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Obično ide referendum pa traktori, a kod njih obrnuto. "Kao znak podrške referendumu, ranije danas farmeri su u konvoju traktora ušli u centar grada."
Katalnoci pozvali predstavnike Republike Srpske da prate proces referenuduma da budu spremni za koju godinu. Uskoro Katalonja - Republika Srpska, kvalifikacije za SP 2022 u Kataru
Duh iz boce pušten devedesetih stigao u EU. Sad malo mi da šaljemo ikara.
i 16000 policajaca 😂
Ako je i priznaju bit će reprezentacija na kojoj će svi skupljati bodove za EP.
Razmisli jos jednom kakve igrace imaju. I trenere.
Mene čudi da su srbi dali kosovo bez i jednog ispaljenog metka, morat ću pitati clintona kakvu je drogu stavljao u one bombice
@ludacamojaslatka Tapija nije data!!! Sve što je Srbima i istoriji oteto, bilo je i vraćeno!!! Božija volja je to, samo što ti to neanlaišeš, ebe te historija od septembra 93?!
Ja, to ono oderali smo vas ko zdepi i zato evo vam kosovo, pa vi ste pravi humanitarci svaka čast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi na Referendum!!!
Koja zbrka. Centralna vlada ili pada ili naredjuje policiji da 'sprovede odluke ustavnog suda', a to je onda balkanizacija Španije. Možda ima i nešto treće.
Ako mogu iz nekog iskustva, ne vidim da je ijedna država nešto napredovala zato što se "otcijepila". Novi lokalni voždovi, kriminalci, tajkuni, tlačitelji... i to je to.
Milorade odcjepljuj
@Dr.Baltazar Ohani, mržnja vaša će nas sama odcjepiti po zakonu logike!!!
Odcijepiti neće ali ćete mržnjom našom nestati
Milorade proglasuj
@Dr.Baltazar Sa naglaskom na "još malo". :-)
Neka Darija Rajcevic iz BL u Parovima optuzuje uticajnog covjeka iz rš Banja Luke da prizna njeno dijete kae on joj prijeti da ne kaze njegovo ime..Da nije Mile baja😂😂😂
Sarajlije, zamolio bi vas da u nedjelju u 12 sati izadjete na miting podrske za nezavisnu Kataloniju. I oni su za nas protestovali iako nisu trebali, ali osjetili su potrebu da budu na strani humanosti. Izadjite u 12 sati na TRG BARCELONE i dajte svoj glas za nezavisnu Kataloniju, podrzite demokratiju. Nemojte gledati na ovo kao negativno zbog tamo nekog RS-a. To dvoje se porediti ne moze. Jedno postoji hiljadama godina, a drugo postoji na genocidu i to 25 godina.
Kad je Mile jednom prilikom usporedio Kataloniju sa RS-om, ovi mu odvalili samar i rekli da se nikad porediti ne mogu.
@doboyopet Zasto? Pa evo ja cu ti objasniti zasto je drugacija. Katalonci su zaseban narod koji obitava na tom podrucju koji se zove Katalonija, vec stotinama godina. Katalonija postoji vec dugo vremena i nije nastala na genocidu, dok taj RS zapravo ne predstavlja nista. Nikad nije bila drzava sve do rata. To je ratom i protjerivanjem osvojena teritorija. Niti ima kakav historijski kontekst kao Katalonija, niti bilo kakav drzavni legitimitet. Jasno sad, cetalju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Hiljade ljudi na ulicama Barcelone uoči planiranog referenduma" - ето прилике да се неки Бошњо из Маоче опаше експлозивом и успе у животу! :)
Zamolio bih studente drevnih pisama i izumrlih jezika drevnih nebeskih naroda da komplekse nize vrijednosti ispoljavaju na svojim portalima.
ili cetnicima da poredaju topove na brda oko gradova.Nekako mi to isto vuce cetnik-vehabija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)