Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasno se jebenom kajati
Nisu to hiljade, nego desetine hiljada ljudi. Ali, nažalost sad je kasno.
Djaba vam sada koracati, sto niste koracali kad se glasalo za ostajanjeu eu.
A nije ih strah bombasa. Nije jer su na platnom spisku istog gazde kao i oni. Sve vise postujem iluminatsku tezu o 500 mil ljudi na planeti.
Pa vi Djikani i niste sposobni za nesto drugo nego za teorije zavjere.
Britanci i jesu bili najveci kolonijalci i gamad jednim dobrim dijelom historije. Bas mi je drago da su bas oni prvi krenuli putem fasizma, kao da nisu vidjeli na balkanu sta fasizam radi, pa nek se sad dobro najedu govana. Pozdrav iz Vaterlanda.
@Nike Pa naravno. Ko god je desnicar, to jeste, ide ka putu razlika i izolacije, umjesto putu ujedinjenja i ljubavi je po defaultu fasist. There's no problem, samo mi je drago sto ce bas ovi Britanci biti primjer svijetu kako fasizam ne pali, kontas? Draze mi je da ce UK najebat zbog takog primitivnog posanja, umjesto, recimo, Spanije. Sta ne kontas?
Marshirajte sada Qhrcu mome, kada ste znali pametno glasati, pametno idite u PM!
daj cunu