Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina je nova supersila no.1 . SAD puca po svim šavovima, 40 miliona nezaposlenih,raspad sistema ...
A u Kini prosjecna plata 100 eura , zato bježe po svijetu... i pola stanovništva znaci skoro milijarda njih živi od zemljoradnje (riže)
@Kinsky Vjeruj da je bolje da grijesis. Koliko god Amerikanci jesu negativci, tj. Njihova vanjska politika, Kinezi su tri puta gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko je god pogledao snimak, jasno se vidi da je policajac nepotrebno ubio covjeka, nakon sto ga je vezao lisicama, pritisnuo ga koljenom na vrat dok ga nije ugusio. Policajce nije trebalo otpustiti nego uhapsiti zbog ubistva, nepotrebno ga je pritiskao. Ubistvo klasicno
Postoji uznemirujuci snimak koji pokazuje muškarca nad kojim 4 policajca stoje naslonjeni - a on im govori kako ne moze da dise. Radi se o tome da policajci nisu reagovali i time su ga ubili, ugušili. Taj covjek je crnac i ubijen je 25 maja ispred trgovine. Ovaj članak je pun dezinformacija i nema veze s vezom. Provjerite prvo svoje izvore. Na osnovu tog srceslamajuceg snimka su nastali protesti, jer je ocisto da i dalje postoji rasizam u Americi.
Sto li mi komentarisemo Ameriku, kad imamo dovoljno svojih problema, a ne kontam ni sta kinezi imaju sa ovim tekstom
Treba uvesti zonu zabrane letova iznad Minneapolisa. Demokratskim snagama afroamerikanca dostaviti oruzje. Nedemokratdkom rezimu u Vasingtonu uvesti sankcije.
jel ovo i u Americi neko uvodi demokratiju po njihovom receptu?
Tako se to desava kad se probudi rasizam i nacizam i fasizam. Pljacka ubijanje paljenje itd.
Stiglo ih necije "O sebi se zabavili dabogda"
Jes jes zna bosnjo sve a godina glasa za sda
"Amerimacka, oh what a beautiful lie, Amerimacka, it's like licking honey off of a knife..."
vlast razumije samo jezik paljevine
Brinem o Mineapolisu ko što Mineapolis brine o BiH.
Mržnja crnaca prema bijelcima je opravdana jer su stoljećima bili robovi, a ne obrnuto. Mislite da bi crnci bili u getoima i ovako siromašni da ih evropljani nisu u lancima dovukli iz Afrike? Mrziti nekoga samo jer nije bijel je bolest.
@libero97 Jebeš i to ako ćemo vječno živjeti u prošlosti. Amerika je današnjem crncu puno toga omogućila, od socijale pa nadalje, samo što oni nisu baš radišni. Uvijek se može vratiti na kontinet svojih predaka, ali šta bi realno tamo imao? Ne bi pušku uzeo za 25, nego već sa 5.
Nastala na krvi nedužnih ljudi. Land of the free. Da, ako si bijelac i bogat.
od svih stvari koje su se desilo u ova dva dana u americi vi ste odlučili o ovome da pišete? gdje je članak o tome kako je policija prerušena u civilne palila trgovine, gdje policajac sakama i nogama udara 14 godisnje dijete, gdje je članak o tome kako je policija ubila nedužnog čovjeka i jedino sto su poduzeli jeste da otpuste tog policajca, a tek članak o tome kako pepper sprejom i palicama napadaju ljude koji protestuju okrutnost?
@gooUser1584553099 nije nama interesantna krmerika toliko pajdo....jedna vijest svaki nekoliko sedmica je dovoljna!!! Haj sad briši.
Pa kažu “american dream”