Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta prijetite, samo ih napadnite..pobijte idiote
требаш им ти помоћи:)))
A ćuj ovog smrada ledo ...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Odtad mrzim Holandiju Ajax, cvijece i holandjane otad mrzim srbe ne mogu ih smislit jarane srbija-rs = izrael
Olga idi spavaj I staljina Sanjaj.
jesu zafrkani majko mila! nije za neocekivat dok ih ovi bombarduju oni kopaju tunel ispod glavnoga grada
Napreduje Hamas sa kamenica na rakete manjeg dometa, samo me interesuje šta je sljedeće.... Samo nedirajte civile izraelce nevine ljude, a bogami po vojsci udrite čim stignete,vojne aerodrome,skladišta naoružanja,fabrike municije,vojne zalihe goriva i naravno glavne centre veze jer bez veze vojska je bezveze. Gerilski način ratovanja dole je idealan udariš na više lokacija u isto vrijeme ima da se izgube i da se povuku sa Palestinskih teritorija u roku od mjesec dana. Stvarno je odvratno Izraelci sjede na brdu,jedu čips i kokice i smiju se dok izraelske rakete ubijaju palestinsku djecu po Gazi.
hamas je poznat po preciznošću gađanja vojnih ciljeva
treba izraelce istrijebiti.... oni trebaju odgovarati za nedjela koja rade vec stoljece!!
sr_chavez klocko, sto ti neides tamo ?! Ovdje samo takvi kao sto si ti sirite mrznju i nacionalizam..
"Rečeno je da je od utorka navečer ispaljeno 550 raketa na Izrael, ali nije bilo žrtava." Pa ni braca Grimm nebi mogli ovo izmislit!!!
Samo sam svratio da onako usput hebem mater bosasnkim srbima i izraelcima. Ništa više, manet...
ma sa cime da napadnu, jadom i cemerom?
...koji ste vi govnari više desetljeća vi samo nešto prijetitie...još što ne mogu ove arapske iz.drkotine..ne prijeti se ako nemaš silu iza sebe... ...isto cuko samo reži a nema zube...šta ces im uraditi pobogu sa tim petardama i kamenjem...ako imaš čime onda ne prijeti nego djeluj i udri! svi isti po istom šablonu i nikako da se nauce...te sadam husein te gadafi te jasar arafat te hiljadu i jedan arapski lider...samo nešto prijete a ništa ne mogu da urade... umjesto da se poklope po ušima i povinuju dok ne ojačaju do te mjere da mogu napraviti stvarnu štetu!
Umjesto da se obrazujete,pa da zapadu pokazete da imate i vi mozgove od kojih citavo covjecanstvo moze da ima koristi(ono sto rade Zidovi godinama) vi samo habla,habla,ko Indijanci,huskate omladinu ,zbog cega nevina djecica stradaju. Shvatam da vam je nanesena nepravda,ali ne rijesava se to na taj nacin,vidite da vas 50 godina ubijaju,da su jaci.Da bi ste pobijedili morate da okrenete Zapad protiv Zidova,a to mozete samo mudroscu,obrazovanjem,ne puskicama.
PA nisu u konstantnom sukobu 50 godina,imaju periode mira,mogu da se obrazuju i te kako.Ko kaze da ne osudjujem Izrael,samo kazem da ovo nije nacin na koji mogu da se suprostave takom Izraelu.Protiv Izraela se moze boriti samo hladnim glavama,nikada usijanim.Sata je arapski svijet ikada dao covjecanstvu?Nekog velikog naucnika?Od kojeg je svijet imao koristio?Samo bolan ratuju,Zidovi su vazda davali smjernice covjecanstvu,,na naucnoj osnovo,od Njutna,Ajnstajna itd.ZAto kazem da Arapi treba da ponude ZApadu svoje "vrijednolsti",ne da Washington na njih gleda kao na indijanceAli bitno je osuditi Izrael,tako cete mnogo postici,usijane glave,neodgovorne.
kako kazu ovdasnji ljubitelji hamasa i ostalih dobrotvornih teroristickih organizacija....sve su to lazi americkih i "cifutskih" medija................i onda kad ih neko klepi po usima,plakanje.....................
ma zidovi ispekli skolu,za vjek,vjekova.napravili bogatu drzavu,drze svjetske finansije,imaju jak patriotski naboj u samom izraelu i cim neko povisi ton na njih,udri po glavi,odmah.................
HA HA ZAPRIJETIO HAMAS, A HAMAS VEC MJESECIMA ISPALJUJE RAKETE NA IZRAEL ZATO SE SVE OVO I DESAVA, I DA IMAJU MOGUCNOST ODMAH BI TO URADILI A NE PRIJETILI
meta nije hamas nego civili i djeca !
Pakistanska obavještajna služba treba izvršiti napad na američku ambasadu u Kabulu preko svojih agenata u Avganistanu