Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da BOG da svu DJECU JEVRESKU pobili a one stare majmune ostavili da se klate pored onog njihovog majmunskog zida
Hahahahahah koji ste vi fanatici.... Pa Izrael ima nuklearno oruzje i ako mu bas pukne film nestace ne Gaza nego i Teheran u kojeg se uzdate! Uostalom sto se to onda ucutao vas dragi Ahmedinedzad?! Nesto ga nisam cuo ovih dana?! A obicno je pricljiv.... Pa zato sto mu je jasno da Izrael i Amerika samo cekaju njegovu reakciju da ga zbrisu, kako vise ne bi razmisljali hoce li on za 20 godina napraviti nuklearno oruzje! Smjesni ste skroz! Egipat o kome pricate koliko vidim ustvari drzi jednaku blokadu Gaze kao i Izrael ! Jer su jednom osjetili snagu Izraela kad su ih pomeli sa Sinaja i prebacili s onu stranu Sueckog kanala! I to Izrael moze uraditi kadgod pozeli ! Samo je pitanje dal hoce ! A Gaza? To je smjesno parce teritorije, koje mogu pregaziti i u koje mogu upasti i prosetati se kao Rusi po Gruziji !
Živio Hitler!!!!!!!!!!!! Hajmo Braćo na židove, da ih ogulimo, da osvetimo krv Muslimana u Palestini!!!!!!!!!!!!! JURIIIIIIIIIIIIŠ PU GADE, KO izrael DADE
e ovo oko pojasa gaze provo egipat iran irak ikazahstan mogu da sravne izrael ali samo čekaju povoda. za to a arabija će da povisi cjene nefte pa će i ona kroz neko vrjeme ustati da se bori
bismilah-rahman-rahim o braćo muslimani uputimo dovu ALLHU DŽ.Š. da islam još jednom pobjedi protiv izralsko-jevejskog dušmana amin
Roki glup si, ako se iko bude ravnao sa zemljom, to ce biti Izrael i to od strane Irana. Upamti ove rijeci, no ovaj sukob ce se zavrsiti tako sto ce Obama vratiti zemlju Palestincima u pojasu gaze i to ce biti to za neko vrijeme..
-„Mi moramo koristiti teror,smaknuća, uznemiravanje, konsfikaciju zemlje i presijecanje svih socijalnih usluga da oslobodimo Galileju od njenog arapskog stanovništva.“ (Israel Koenig, \"The Koenig Memorandum\" ) -\"Mi moramo ubiti sve Palestince osim ako se oni ne predaju i odluče da žive ovdje kao robovi.\" (predsjednik Komiteta za reizbor generala Shlomo Lahata, gradonačelnik Tel Aviva, Heilbrun, listopad 1983. godine) -\"Svaki put kada mi uradimo nešto vi mi kažete Amerika će uraditi ovo ili ono...Želim vam nešto otvoreno reći: ne brinite o američkom pritisku na Izrael. Mi, jevrejski narod, kontroliramo Ameriku, i Amerikanci to znaju.\" (riječi izraelskog premijera Ariela Sharona, kako je objavio Kol Yisrael radio 2. listopada 2001. godine)
SMRT izraelu
Ovi opet navukoše na guzicu
samo se vi palite na bliski istok. cijena nafte raste. ulažite u energetske kompanije. ovo vam jedinstvena prilika i poklon od vaše braće arapa. je ste li se pitali zašto sve vrijeme šute.
Vremena se mijenjaju. Pa Izrael je polomio zube na Libanonu prije otprilike godinu dana, pa zasto nebi i sada u Gazi. Nicija nije do zore gorila. Uz boziju pomoc sloboda napacenom Palestinskom narodu.
SMRT IZRAELU !!!
Da i nama neko da atomsku, da i nama neko otme nejamcku i da je da bude nasa, i nama niko ne bi smio nista!
Pa sto ih ne ZBRISASE za 40 godina, oca ti?
nicija nije do zore sjala, svemu dodje kraj