Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo vise nisu ni ratni zlocini,treba naci novi termin
Ovo su monstrumi, slijedbenici samog sejtana, nista ne rade za Boga. Vjeruju da im je to obecana zemlja od Boga, a u njeg ne vjeruju. Allah ih ubio, dabogda im se sve vratilo na njima i na djeci
Je li neko nekada vidio tijelo ubijenog *hamasovca* ?! Nije, jer ih nema ovo samo na civilima silu prikazuju 🤮🤮🤮
Sve vojno sposobni muskarci po Hamasovoj prici sve civili izgleda.
Mnogi istoričari argumentovano povezuju cionističke ideologe sa nacističkim zločinima... Ali poslije toga nemaju pristupa ni arhivima ni medijima...
Na cro portalima ne mogu da vjerujem da komentarise ovoliki broj debila i glupih majmuna o ovoj temi.Da su oni zatvoreni 70 godina i da ti neko dotura hranu i vodu i svaki dan nekog upucaju ne kontam bili se pobunili.Jeb.. takav zivot mal je..
Aparthejd u kombinaciji sa genocidom…to je institucionalna politika cionista spram jedinog autohtonog stanovnistva Palestine. Njihova mrznja prema arapima prevazilazi zivotinjski instikt prema plijenu. Strasna bolest, za koju postoji lijek.
Kao genocid u Srebrenici, sve muskarce hapse i ubijaju. To je zlo svih zla
Oslobođeni izraelski zarobljenik: "Osjećali smo strah od Izraela, ne od Hamasa. Čuo sam ženu koja je puštena s djecom, ali ne i njen muž, kako kaže: ‘Imali smo osjećaj da niko ništa ne čini za nas. Zapravo, mjesto gdje smo se skrivali bombardirano je [od okupacije] i morali smo izlaziti vani. Ranjavani smo, također, a osim toga, helikopteri su pucali na nas na putu za Gazu 7. oktobra.'”
Bojkot svega i svačega povezanog sa zločincima i životinjama !!
Jos jedan dokaz koliko je Izrael nemocan .
nisu jevreji sami krivci, krivlji od njih je bajden, šolc, i ostala bagra EU koja zabranjuje glas protiv genovida
Paradoks je da ovi zarobljeni i mučeni imaju DNK od 12 jevrejskih plemena (preci su im davno primili islam). A ovi kandžijaši i nacisti u uniformama imaju DNK faraona. Zato je u Izraelu zakonom zabranjeno ispitivanje DNK na porijeklo (sa kojeg kraja svijeta dolaze).
heroji genocidne države ubili ste desetine hiljada nedužnih, porušili, popalili, raselili, hamasovaca ni na vidiku. mijenjate djecu i žene iz zatvora za vojnike, "heroji orijenta", sad ste nahvatali građane gaze i predstavljati ih kao hamasevce, nije ni to dosta javno ih skidate na gole, ŠTA JE SLIJEDEĆE JOŠ SAMO FALI GASNA KOMORA. ni to nije isključeno jer ste ih plinom trovali u tunelima.
Vojska specijalizirana za ubijanje djece i ponižavanje ljudi.
Ovo su Isilu vratili stari naziv Idf.
Uslov da bi sinovi Israila /Izraela/ Jakub-Jakov ,a.s., imaju pravo na svetu zemlju, jeste da su pravedni , pošteni i da se klone svim grijeha koji su im zabranjeni. To je fakat. Ali, ima li i jedan grijeh da ga oni javno i oholo ne čine?? Indijanci imaju više prava da sruše Menhetn i kažu ovo je naša zemlja, nego ovi satanisti
Ovo nije normalno sta se dopusta da rade a niko to neusudzuje strasno.