Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušajući govor premijera Izraela, mobilizirat će se vojska od 300.000 ljudi. On pomnje totalni rat i preoblikovanje Bliskog istoka što bi podrazumjevalo napad na Siriju i Liban. Rat ako se intezivira a hoće jer povodi za rat su na stolu - sigurno će se proširiti na Liban i Siriju a onda i Iran. Ovo nije antiteroristička operacija već rat za Bliski istok.
Vec je pocelo rokanje na Golanskoj
vrjeme da natočimo gorivo u nadi da vlasnici benzinski pumpi nisu pročitali tvoj komentar te preduhitrili me sa povećanjem cijena. ja tih 300K vidim kao pumpanje mišića jer su ih ovi uhvatili na buku i napravili totalni kaos pretjeranim ubijanjem civila, što im naravno nije trebalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Iz Austrijskog seizmoloskog zavoda su Danas izjavili da je na podrucju Blajburga zabiljezena ogromna podzemna seizmoloska aktivnost. U izjavi stoji da je razlog te aktivnosti je politicki, zbog velike podske Hrvata za Israel (uglavnom iz Hercegovine) prouzrlocilo da se njihovi ustaski djedovi okrecu u grobovima takvom brzinom da lokalne vlasti razmatraju da ih koriste kao obnovljive izvore energije.
oko 4.000 Bošnjaka je ostavilo kosti na blajburgu, provjeri možda ima i tvojih tamo .
Da su to Palestinci iz doba Arafata podrška bezkompromisna, međutim uz sve šta su im napravili Izraelci i uz sva kretanja u islamskom svijetu zadnjih 30 godina ne smije im se dat ništa bili bi gori od talibana, a Jeruzalem je bio sveti grad dvije druge najveće religije dovoljno dugo prije pojave islama.
Vazi Hamo
Stigla naredba Hamasu od gazde Netanyahu i Mosada da ni jedan Palestinac ne smije ostati u Gazi.
I da ubijaju malo djecu po koncertima i civile po kućama.
Nevjerovatno koliko mi bosnjaci imamo zelju da pripadamo bilo cemu i bilo kome pa smo sad skoro i palestinci postali preko noci,a cinjenica je da nas arapski svijet i ne dozivljava kao bilo kakav faktor koliko god se mi trudili da im se uvucemo izigravajuci arape i vece muslimane od muslimana iz arapskog svijeta.Nisu ni srbi ni hrvati bolji al mi za sad prednjacimo u poltronstvu zemljama ciji politicari nas na karti ne znaju pronaci.
E kad se saberu onda dobro granatirat
JEDAN UMMET JEDNA NACIJA!!! #FREEPALESTINE🇵🇸 👮‍♂️⚜🇧🇦🇵🇸🇧🇦⚜👮‍♂️
Putin I onaj kinez sjede na kaucu, gledaju ravoj situacije I smjeskaju se. Kina ako misli Taiwan vracati sad je vakat... a onaj Zeleni iz Ukrajine sto je dobio, dobio je... ide sad Putko u napad. Amerika se razvukla ko nanina jufka...nece moci na sve strane.
Putko da je mogo bio bi već do Berlina a nebi zapeo u Ukrajini. Neće on niđe. Rusima je ovo što su napravili vrhunac i ako ikad i osvoje cijelu to im je to. Neće im ostat ko da se bori.
ALLAHU AKBAAAAAARRRR TEKBIR TEKBIR TEKBIR TEKBIIIIRRRR
debiličine jedne, vi ste svojim zvjerstvima izgubili svako pravo da zastupate palestinski narod i palestinske pravedne ciljeve. I uskoro nećete ni postojati da bi i mogli nešto zahtijevati. Nažalost, sa sobom ćete u smrt povući hiljade nevinihh palestinskih civila.
sad ce tek palestina da nestane. hamas doslovno radi za izrael.
Nema Palestincima više života tamo.. Bošnjaci moraju pozvati Palestince da se presele u Bosnu i da tako osiguramo dominaciju u državi za svagda. Ionako nećemo nikad u EU.
Munafici, poltroni, tetkice i ostale ublehe ce sa tastature podrzati uz kokice
Ado, ustani, dimnjaci cekaju!!! Plin je za tebe bio dzaba, vazda gazda...