Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alkfjaalkjfda aldkfja aldfkja alkdfja lakdfja lakdjfa
neka mu je laka crna zemlja borio se protiv kriminala hvala mu i za bosanske izbijeglice za njim ne tuguju samo AUSTRIJANCI vec i stranci a licno i ja nije mrzio strance koliko se misli
Cinjenica da austrijski predsjednik i kancelar idu na sahranu je vrlo indikativna. Pokazuje da su njih dvojica kreteni kao i onaj sto ce biti spusten u zemlju. Dabogda mu bila teska k\'o mlinski kamen....Da su htjeli izbjeci odlazak, mogli su. A iz kurtoazije posaljes svog zamjenika i nema zime....ovako ce se druziti sa francuskim desnicarom LePenom i Musolinijevom unukom....cccc A Hajder je bio kreten. Kud ranije ne ode u vjecna lovista....nadam se da ce tamo biti \"lovljen\" a ne loviti :) Jeb\'o li ga Hico u guzove!