Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI JE RAZLOG, da su pumpe danas digle cijenu z 5 do 10 feninga?????
Razlog: vidjeli da mogu
@Aha Pa kako ti misliš da SDOOO finansira izbornu kampanju kada nema "donacija" iz Kantonalnih Javnih firmi u Sarajevu, Zenici, Tuzli? Pa neće Kalesija pokriti milionske troškove dvorana, sokića i bureka koji se potroše kada Boookir avazi po BiH a neće ni nahraniti botove koji više ne jedu Poli podrigušu nego hoće onu dimljenu od 16KM kilo.
I Artur Šopenhauer je prije 200 i kusur rekao da je ovaj svijet za nijansu gori od ovoga kakav je sad-ne bi ni postojao. A koliko smo samo moralno, eticki i duhovno degenerirali od tada.....fuuj
Predvidjeno je po mom shvatanju njihovih sifri i pouzdankm informacijama (mada su svi u igri) da nuklearke s brodova ispale Ameri i svale na Ruse. Jedan od scenarija jeste da budu tazotkriveni i da se kao zapadni svijet medjusobno poroka i dozivi kraj zlatne zapadne moci a primat u buducnosti preuzima Kina a slijedit ce je Rusija.
Oooo sverazumijući sveznaoče koji razumiješ njihove šifre.
Takvi kao ti su i stvorili sav ovaj haos.
Prvo da vide koliko su vakcine učiknovite, ako nisu dovoljno ovo im je plan B.. Ipak moramo na zlatnu milijardu do 2030'e..
Pritisni, Putine!
Kakva idiotska generacija, imaju sve mehanizme na svijetu da nam svima bude dobro oni pricaju o unistenju nuklearnim ratom
Da je Putko baci na nas prvi bi je docekao na volej ili na prsa
pogledajte biden koji se bori čitav život da dođe na vlast i jedva opet..putina koji ima čitav život vlast...Kineza onog koji ne ispušta ni milimetar vlasti decenijama... sve gramzivo...šta očekujete od ovakvih?
Ma svi trebaju skinuti gace pred SAD, Veikom Britanijom itd i tad bi sve bilo ok! Koja fasiticka banda! Drzi se Rusijo i ne daj germansko-franskoj bandi nista u ime slobodnoumnog covejcanstva!
slobodnoumnog? lol, ljudi u rusiji, kini, sjevernoj koreji nemaju slobodu, jedino rusi u moskvi dobro zive, ostalo je bijeda (pogledaj vlogove na yt), kinezi ne mogu uzeti svoje pare iz banki, zatvoreni su po kucama jos od 2019, vlada ih prati sta god da rade, o sjevernoj koreji da i ne pricam, a ti meni slobodnouman, mislis da u rusiji mozes nesto napisati protiv putina javno? nebi ni zavrsio recenicu a vec bi bio u gulagu...
koga vi vise jbt... kanite se rusije i zemalja koja imaju prirodna bogatstva i resurse, nemojte da im 'otimate' u ime demokratije i sve ce biti okay, sto bi rekao mr pelenA ( citaj Bajden).. btw: rusi ce sami odbraniti sta imaju a i kina i indija, nema vise uzmi ago koliko ti drago... sto bi rekao moj pasa Zajnil, kuraga Nuraga, nejma vise ni kod Fate mufte...
ako moze sta su rusiji uzeli prirodnih bogatstava, hvala na odgovoru
Zato direktno velike sike ne diraju velike sile
Peče me k...c
A pitaš li se ko je sve političar
hhahhahaha joj prica za djecu majko mila