Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji su ovi sto su se smijali virusu, pa preko noci dosli do vanrednog stanja. Vidi pod V.
Narod gine a idiotski ameri slave spring break ... koji dan kasnije, zemlja sa najvise zarazenih..
@samokažemja @dzemsudin policijski sat izmedju ostalog sluzi za brzi protoo vozila specijalnih sluzbi...hitne itd...a i da se sprijeci kriminal u ovim danima...kapito?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci ipak nista od otvaranja drzave do uskrsa? 🙊
Docekali smo da mamlazi kao Trump, Vucic i Dodik vode drzave. Dovoljno je uporedit sa jednom Angelom Merkel, mogu joj jesti iz ruke svi skupa
Imam osjecaj da ce ovog tupana neko da rokne uskoro.
Ovi su htjeli jednu milijardu. A Trump onda nije naručio i počeo odugovlačiti
Haha haha sta je zućo gori pod nogama. To je obicna Gripica Trump kako si rekao bitna ti je ekonomija da si jos uvijek prvi u svijetu al broj zarazenih i umrlih te ne zanima. Preko 100 miliona aAmera nema zdravstveno osiguranje a umiru beskucnjici i oni su naj vise zarazeni jer se sele odaju po gradu i neznas nikad gdje je i koga ce zarazit.
Trumpa zaboli za virus , ali slucajno mu je toranj u NY ... 😂
ono kad se vadis iz gov....koje si sam ismijavao a sad guzi prpa ,,,,amerika je najzarazenija al kriju ko sve dosada
Eto, nastavite davati NASA godisnje po 16 milijardi $ a zdrastvo u privatni sektor. Nek se sad oni pobrinu za virus koji izgleda mnogo realnije nego neke tamo daleke planete sto svakodnevno otkrivaju.
Hifa odmah da pređe na proizvodnju respiratora
Bilo bi zanimljivo da je ova situacija sa virusom i policijskim satom nekad u decembru kad je onaj smog u Sarajevu. Čisto da se vidi da magla i smog nema veze a brojem automobila u gradu, nego sa loženjem!
Radi guza ko' meduza
sto li se ne pouzda i rjesenje ne trazi u slobodnom trzistu i demokratiji?
U kapitalizmu na AMERIČKI način, postoje privatne kompanije koje NIKADA ne mogu PROPASTI !!! Privatna kompanija General Motors kroz istoriju je nekoliko puta sanirana novcima PORESKIH OBVEZNIKA !!! Ili im vanrednim situacijama, bez tendera, naložiš da rade za DRŽAVU, i to dobro PLATIŠ !!!
Zanimljivo mi je što ovi teoretičari zavjera sve prebacuju na Kinu, a ovakvim idiotima i autokratama ovakve situacije sa virusom savršeno odgovaraju da mu se ponašati kako su i navikli odnosno kabadahijski. U americi udu izbori i pitanje je kako bi prošao na izborima, a evo ovako se promoviše kao heroj nacije. Ne bi bilo prvi put u američkoj istoriji da jedna budala koristi slične metode.
Rasprodaja u Wuhanu...