Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nanjušio Tramp tekućinu u Venecueli🙀🙀🙀
Rat kroz mjesec dana,još jedan u nizu...nažalost
kriza u Venecueli je zadnjih 20 godina, tako da ne vidim zašto bi sad bilo nešto drukčije...
uhuuu kad se priblizi 2023 Turska ima da bukne ko Vulkan , steta niko Erdoganu ne moze nista ni 100 puceva hahah sipu ga Trampeee
Polako ali sigurno Maduro će gaziti stopama Sadama i Gadafija :) Pozdrav zapadnoj političkoj hemisferi i simpatije za dosadašnje uspješno učešće.
Vencuela zemlja sa najvecim rezervama nafte na svijetu to hoće amerika pljacka kao u Iraku i Libiji.
@klik_klak Irak su podijelili Amerikanci Rusi i Kinezi između sebe
Aljende!?
Allende je bio pametan čovjek i bio je izabran na slobodnim demokratskim izborima, Maduro je komad budale...
.ovno americko prodano.
@sampta O čemu ti pišeš mudrac izvrnem ti staroj klitoris na sabahu ?! O janjetini i gladovanju ????? Jesi li slijep ili glup otac te jebbo ? Ili si toliki cinik ??? Je li danas narod Libije jede janjetinu , je li narod Ukrajine jede teletinu, je li bh-musliman roštilja i sere od sreće ?????
ovi što protestiraju u Beogradu protiv Vučića to Amerika ih potkupila hoće naftu da uzme Srbiji
Plaćenik!!!
Narod uvijek izabere najgore predstavnike i najvece prevarante pa bi iz tih razloga trebalo nesto u izbornim pravilima mijenjati
Bošnje bi tačno podržavale i Miloševića sa spikom "hoće Amerika da ga ruši". I on je bio socijalista. Najnaivniji narod.
@Indigont ebo ti josip broz pomrle
@rodni zašto on kad nisam ljubitelj njegov?
Okrenite mi leđa da vas naguzim
Ko je ovaj ba? Odakle se je on stvorio? Fraj totalna misterija odjednom se pojavio na sceni. I odma ga Amerika podrzala. Zasto nisu onda podrzali Henriquea Caprilesa i on je bio opozicija, nego su pustili da pucaju na njega i zatvaraju ga. Ali Henrique izgleda nije bio podoban Americi. Pa je fasovao out iz opozicije. Amerika jest uvela sankcije na naftnu industiju u Venezueli ali opet Chevron posliju ko da se nista nije dogodilo.
mislim da je precednik skupštine..nije preko noći došao, al mrsko ti čitat zar ne?
Maduru samo svuci gace lakse ce ti bit