Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grčka pored slovenije su jedine dvije države koje nemaju džamiju u glavnom gradu, ali su trenutno obje u izgradnji ili u planiranju izgradnje, dakle ve ostale zemlje imaju džamiju u glavnom gradu. mogu li se ovim primjerom pohvaliti i zemlje bliskog istoka i sjeverne afrike.
da dopunim jedine dvije europske države.
mojteganjaokopanja@a sta si ti....pravoslavac???kršcanin???musliman???
Guse se u dugovima a protestuju protiv dzamije... JADNO!
to su pokrenuli hrabri veterani koji su pljackali i haracili po BiH 90-ih
Svi kazu Islam lazan ,a svi se plase,nikako mi nije jasno.
Ne znam za vas, ali mescini da Islam ponovo ide u pohod i laganice osvaja stari kontinent, ali ovaj put definitivno. Samo, nigdje ne vidim taj oganj i maceve (kako se prica), bolje ide u miru.
za početak su poslali svoje naj elitnije snage-jad i kukavelj izbjeglički
"jad i kukavelj izbjeglički" -------------------------------------- sova@ Pa da su zaista takvi kako ih ti opisujes ne bi imali sredstava za dzamiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma nek protjeraju tu stoku u aziju odakle su i došli a da su stoka 1 primjer: http://***/vijesti/svijet/77622-uznemirujuci-video-grupno-silovanje-na-prosvjedima-u-egiptu.html
Što je reći svetosavski luđačko-genocidni gen! Guše se u bankrotu, ali hej, izgradnja džamije je najveći problem, i još se busaju, kada je nedavno zamjenik turskog premijera Bulenta Arinča izjavio, da će Aja Sofija uskoro ponovo postati džamija, kažu svetosavci "..to je uvredu za milione hrišćana...“, reciprocitet, samo reciprocitet!
Bože dragi, koji primitivizam! Zašto ne dođu u našu zemlju na časove multikulturalnosti i interkulturalnosti, pa da se nauče kako treba živjeti u različitostima! Sve nešto Evropa, demokratija - ma pi*** materina, eto njihove demokratije -.-
ma na partenon cemo staviti minaret :D
Grčka pripada Grcima? Hm, možda ima Grka koji su prešli na islam? :)
@escobar_ Neka se ugledaju na Atansa Mihajlova, pametan čovjek.. http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Pravoslavni-svestenik-nakon-20-godina-sluzbe-primio-islam-173197.html
To su miroljubivi krscani. Talibani su za njih maciji kasalj.
U Krscanstvu su svi ljudi bez obzira na vjeru ,boju koze ,pol..itd ravnopravni i jednaki pred bogom dok u Islamu nisu.Grcka je sekularna drzava za razliku od danasnje Turske koja je Ataturkovu viziju zamjenila vec sudski zabranjivanom Erdogana.Ovo sto nacionalisti rade u Grckoj je u islamskim zemljama drzavni stav zbog toga prvo pocisti smece u vlastitom dvoristu pa onda pricaj o komsijskom.
kako malo osuda,da su u pitanju Talibani do sada bi bilo 200 komentara,od toga 156 uvreda
PRIKAŽI ODGOVORE (11)