Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se dize panika ako su to sve doktori i inzenjeri ???
ALI Dr ČEGA?????????????????? ing ALI ZA šta ?????????????????
@AmarVisoko Zato sto nisu, ovo su djeca i zene, doktori i inzinjeri su vec u Bosni.
A Saudijska Arabija i njena prostranstva?
Oni su ztavorili granicu. Turska je sad izolirana
U svojoj zemlji ne mogu zivjeti a u tudjim zemljama im je zabranjen pristup, nek vidi Saudijska Arabija i ostale muslimanske zemlje kako polako nestaju muslimani sa svojih vjekovnih ognjista.. Ovo je sramota za covjecanstvo i ljudski rod..Kao da se o psima radi a ne o ljudima..
Pustite ljude, ima jos dosta mjesta u 23% sdabadistanu.
ceraj gamad!
A thousand nations of the Persian empire descend upon you. Our arrows will blot out the sun!
Ne kuzim Erdoganovu logiku, nastradaju mu vojnici u nekoj avanturi sto radi u drugoj zemlji, a njegov odgovor je da pusti izbjeglice na drugu drzavu. Nigdje veze. Ako krenes jesti go.v..a onda jedi do kraja, digni avione i salji tenkove u Siriju na Asada ako ti je vec zao turskih vojnika.
Da nije Bosne, Grcka bi bila puna migranata.
👍
Turska nije ni svijesna da ovakvim planom samo sebe može ugroziti....
@suser49875 a šta kad Grčka, Bugarska zatvore granice, a ovi ušli u Tursku !? Šta će onda s njima?
Jadni ljudi.
@JosJedanBezVatreRLD jest, zao mi je grka.
Za početak gumeni metci su dobro rješenje.
Madarska zablokirala migrante sa Servijom, Hrvatska zablokirala migrante sa Servijom, sta mi cekamo??? Madarska, Hrvatska i BiH je crta odbrane od Serva
@AjkuleVodeniServi ma sta su zablokirali ,... obicne hahare od zemalja.....a migranata u europi vec ima 2 miliona ......treba cijelu njemacku fracunsku engl italiju naselit migrantima .....ima od 1600 europljani su migranti u njihovim zemljama.....