Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma samo tako treba, gledam madarski vojnici dijele vodu imigrantima neki od imigranata uzmu flase i bacaju na vojnike, neki odbijaju humanitarnu pomoc jer je znak kriza na njoj, erdogan govori kako ce europa nositi krivicu za smrt utopljenog dijecaka, a djecak se utopio na turskoj obali, pa ko je tu lud. mars nazad za tursku, jordan, kuvajt, katar, saud. arabiju, tamo i pripadate. nece dogovor amera i sauda o islamizaciji europe proci, nece proci.
nek ih sebi vode, saudijci i ameri. imaju prostora koliko hoces.
sta ovi fakat misle da na zapadu teče med i mlijeko i da lova pada sa neba? od njih 100, 90 ce se razočarati.
Ne dipr, stanje u njihovoj zemlji zadnjih godina je uzasno, tako da ce im na zapadu bit med i mlijeko poslije svega sto su prozivjeli
isto ko tifusari ;) preko vode do slobode ;)) sorry , omaklo se
Kol, Kol
žalosni stampedo ljudstva...