Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove sto lupaju kako rusi bjeze u Finsku ili su neupuceni ili su glupi ko hasim. Nisu ba rusi ti koji dolaze na granicu nego arapi i afrikanci.
kad pustis milione ljudi iz Treceg Svijeta u drzavu, i ta drzava se polako pretvori u Treci Svijet
Zabit će im Puki makar jedan...
Zabit će im Puki makar jedan...
kako je ovo bilo glupo od rusije jedini prelaz na sjeveru za resu iz eu i skandinavije sad su im ukinuli i tu mogucnost
Al se ova Evropa klinči.
Kako se Evropa proda na kraju, svi su bili na strani Evrope i Amerike, na kraju pokazase lice u Palestini.
Zatvore granicne prelaze i stave vojsku na granicu. Tako je i tito volio susede
Metak je nestrpljiv u cijevi, u ušima zvoni naredba Pucaj na sve što je sumnjivo, momče,
Na ovoj granici stražu čuvat , uh , 🥶
Putin nije Staljin, Rusija nije SSSR i Finska nije ona iz 1930ih. Čak i tada Sovjeti su trpjeli ogromne gubitke, ali su ipak dobili rat. Da se sad desi rat, nema šanse da bi Rusi pobijedili. Pogotovo uzevši u obzir da su zaglavili u sukobu u Ukrajini kojem se ne nazire kraj.
Šta misliš da se zatvore finske i ruske granice, svako ratuje sa onim što ima i što sam može da proizvede, bez pomoći drugih država, koliko dugo bi Finska ratovala sa Rusijom???
Da je kilavi orban premjer finske to bi bilo usklaDjeno🤣
Smatra se da finska ima najjacu artiljeriju zapadne Evrope. Finska takodje ima 280.000 rezervista. Skupo ih kosta granica sa Rusijom.
Nadam se da nisu ludi da napadnu Finsku.