Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači hoćete da kazete da se smrtnost mogla smanjiti za nekih 99% i da u stvari ista nema nikakve veze sa nekim Višim bićem koje je odlučilo da kazni ljude, pretezno siromahe i djecu tako sto ce ih zatrpati ogromnim kamenjem, nego da su za to zasluzni pohlepni ljudi koji su prvo razmisljali o svom dzepu i profitu, pa pet praznih mjesta, pa o ljudima i molili se Bogu da sve bude poslije OK?
Prvo, ja vjerujem da postoji Bog, neka viša sila. Samo moj pojam Boga i kako ga vidim, nije isti kao tvoj. Ne mogu ja 'pljuvati po Bogu' nego mogu pljuvati po necijem razmisljanju i kako ta osoba vidi istog. Ja sam samo ismijavao ljude koji misle da eto Bog ubija neduzne ljude, a oni mu se onda zahvaljuju kad on kao spasi jednog od 20 ljudi.
Kakvo više biće, najlakše se na neke bajke vaditi.Ljudiski životi se drugačije spašavaju, a ne daće bog, abd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Turskoj hapse nesavjesne građevince, poslije zemljotresa kad je sve gotovo. Kako to da nikome ne pada napamet da se sad provede masovna inspekcija izgrađenih objekata u područjima gdje nije bilo zemljotresa? Uključujući i naše besposlene institucije.
Onda bi morali hapsiti sami sebe a to im se ne da.
Znas li ti kolika je Turska? Sistematska korupcija je veliki problem. Možda nauče na ovoj kataklizmi.
Sad kod nas vele svaka čast, ne smije se dozvoliti bespravna gradnja a oni prvi napravili kućetine petospratnice na klizistima, vodozastitnim zonama i sl.
Znači lik je spasio i ljude i grad👏
erdogan=bakir- dokaz da vjera treba da ostane van drzave. nema vecih lopova od prvog safa u dzamiji.
Dokaz da se kvalitetna gradnja isplati.
Taj grad je izgradjen na kamenoj stijeni ispod zemlje, kao sto postoje male i velike stijene kamenita brda, ili samo brda, iznad zemlje, kao u oceanima sto je vidljivo, iste postoje i ispod povrsine zemlje, davno jednom moj Auto instruktor mi pokazao i hvalio se kako mu je sin dobio dobar plac za kucu da pravi, i govori sreca da je dobio na stijeni, ja gledam sve ravno, nigdje stijene, tad mi je mnogo toga bilo jasnije, a sad jos vise
pa svaka čast!
Ipak nije bila opomena vec korupcija.
Ko je postovao propise nema potrebe da bježi iz zemlje. On kaže bujrum sve provjerite a ne prebaciva novac u strane zemlje.
Logično..
Ako neće oni ko će onda da pazi. Pa spavaju iznad jednog od najvećih epicentara zemljotresa na svijetu