Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko zabrinut
Bolje da gledaju barselonu liverpul
amerika ce im dati demokratiju a uzece im naftu. Nema dzabe ni u stare babe
Haman svuda narod glup,ne samo kod nas :)
"Jao da vidiš sranja u Ruandi"
Baska gradjani, kao i oni u Libiji, Iraku, Egiptu...
Opet pojedinci na aparatima joj govana nasih nacionalistickih dosta sto mi biras predsjednika smetljaru i namece svoju volju i iste klosare biras jos moram citat tvoja govna
Kako 2 klošara napraviš sranje Fotelje
Guaido je američki špijun. Treba ga ubiti, a Madura narod treba legitimno skinuti i izabrati nekoga iz naroda za nasljednika. Socijalizam je najsavršeniji sistem koji je americi trn u oku od postanka jer prijeti lažnoj demokratiji kroz koju kapitalistički robovlasnici zarađuju milijarde od smrti kenedija.
Koji su nasi?
evo ga, nova sjeverna i južna koreja