Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anketa vršena po brdima RS-a...
nije bolan samo u RS-u nego i na trouglu sarajevo tuzla zenica odnosno 24% dzamahirije
isto mišljenje imam i ja a nisam iz RS nego iz Tuzlanskog Kantona, i svi mještani sela Zabrđa na Majevici
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da, ali kad je EU tri godine gledale kako nas tamane kao glinene golubove, dok se USA nije ukljucila i zaustavila agresiju. Moze pricati ko sta hoce, ali USA je nas prijatelj koji je bio uz nas kad je bilo najteze.
USA ti je u fazonu, kao ono, kad prislonis djevojci pistolj na celo i pitas je, volis li me :)))))))))))))
Baš si mi lijepo informisan. Čuj USA nam prijatelji? Pa što nas nisu spasili ranije kad su na ubijali na svakom koraku, lafo su nas spasili Dejtonskim sporazumom kada smo počeli osvajati Srpsku teritoriju. Prvo se informiši, pročitaj nešto pa komentariši.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije opasna Amerika nego njihova administracija. Pa njima je Buš w bio predsjednik što je samo znak koliko se ti vladari iz sjenke šprdaju sa svjetom.
Smijesne ankete
Hahaahahahahaahah, ko je ovu anketu radio i gdje? Eto....sta sad da covjek napise.
Mi nasli govoriti nekom da je opasna zemlja i jest USA bitno sto mi to kazemo njima je bitno da im dolaze Njemci, Francuzi, Britanci, Skandinavske zemlje i sve one koje imaju da trose u Americi
Ponudite tim istim gradjanima Americku vizu pa cete vidjeti kako se lako mijenja misljenje
Realno, da se cijela Bosna i Hercegovina preseli u Ameriku nikada niko nebi primijetio, oni imaju nacionalne parkove i rezervate koji imaju malo manju pvrsinu od BiH, npr Wrangell-Saint Elias na Aljasci
God Bless America!!!
Слава России!!!
Nešto mi ovo "opasna" ne odgovara.. opasna je Njemačka i nadam se da neću doživjeti da opet pokažu koliko, a USA je prije podla država, tj. nešto kao globalni parazit. Crpe resurse iz cijelog svijeta, ruše i postavljaju vlade, zavađaju ljude i nabace one svoje "ultra white" lažne osmijehe pričajući o demokratiji..
Ko im kaže haha, totalno bezlaleni i fini Balkanci haha
Isto kao u onom filmu NICIJA ZEMLJA kad cojek cita novine i kaze a u PM, sranje u Ruandi....sta mene briga za amerikom, kad mi pred nosom se svaki dan desava neka pucnjava, pljacka itd.
Moramo biti iskreni,ja samo znam da je Amerika medju prvima priznala BiH kao drzavu i da su zaustavili rat u Bosni kad su vidjeli da je UN nemocan, i da je US-AID izgradio stotinama hiljada porusenih kuca u Bosni, da su najvise para dali pomoci Bosni itd....
Dejtoni i Alija zvani IZ deklaracija dali DRZAVNOST SRBIMA a oni nezahvalni bas su kenjci hahahaha
A koja to zemlja danas nije opasna!? Neka Bog blagoslovi Ameriku!!!
Pa naravno da je smatramo! Ko se jednom o mlijeko opece, taj i u jogurt duva...
Svaka cast na nekoj ovako anketi,koja je pokazatelj sta ljudi.misle o US,i zao mi je sto procenat nije jos veci jer su oni doista najvisa opasnost po opstanak ljudskog roda,jer jastrebovi adminostracije US vlade su Kiborzi,polumasine bez imalo ljudskih osjecanja kojima je samo sigurnost Usraela na umu.
ma ja svi pricaju protiv Amerike, a svi bi s pjesmom otisli u Ameriku da zive.......... jos jedna glupa statistika
toliko je opasna da b sad tamo odselio....al kad bi me pozvali....