Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ZIVKOJOSILO nije izmeDZu nego izmeDJu
@ZIVKOJOSILO Mogao bi ti da uzmeš pravopis u ruke, treba ti to pod hitno. E pa onda možeš razglabati na ovu jadnu temu. Ako nisi znao,sada znaj da nije raDZati nego raDJati... Baš si pismen a vjerovatno i puno čitaš...hahahaha...Znaš li ko je Živko Jošilo??? Ili sam ja možda zaboravila da u ovoj jadnoj zemlji ne moraš biti pismen ali mrziti moraš sve što nije tvoje.
Nismo trebali ici u Iraq.
@ZIVKOJOSILO: Procitaj stagod o islamu pa onda blebedaj gluposti...tesko tebi ako tak budalstine pises..a imas finih godina da bi mogao kreativno i pismeno mislis...
Notorna je laz da ne koriste hemijsko i oruzje sa osiromasenim uranom (DU)! http://www.youtube.com/watch?v=8OtYO-WwXOo http://www.youtube.com/watch?v=GACtGE9s0vw&feature=related
http://video.google.com/videoplay?docid=8905191678365185391#
Pigledajte film : Fallujah - The Hidden Massacre.
Amerikanci ne koriste hemijsko naoružanje u sadašnjim ratnim zonama. Čak im je zabranjena upotreba suzavca i Fefer Spreja. Roadio-aktivna municijja je izbačena izvan upotrebe kasnih 90-ih, početkom 2000. Zanima me šta se dešava u Faluđi, ako je istina, tako da ću nastaviti pratiti ove izvještaje. S obzirom da je ovaj report slagao o upotrebi hemijskog oružja, ptražit ću drugi izvor vijest. Ovaj izvor izvještaja nema kredibiliteta, ali opet će raja vjerovati kome hoće.
I KAD SE SAGLEDAJU SVI ASPEKTI DODJE SE DO GLOBALNOG ZAKLJUCKA DA JE ZA SVE KRIV IZFRKANI IZMETSLAMSKI DZUKAC REIS CERIC
administrator, daj zatvori ove komentare...ovo je fuj...Koji se sve kreteni javljaju na ovakav članak... Đubrad jedna i vi vjerujete u Boga...i...u Allaha...ma vi ste gori od svakog nevjernika...Kako vas nije sramota????
Fallujah ili u KBR zargonu B3 site hehhe
To je to kad ti Amerika uvodi demokratiju i prosperitet u svakom pogledu. God bless America !!!
Kako Amerika voli muslimajmune deformisane ahahaha I ALija IZMETbegovic je povjerovao 1992g da njega i njegove muslimajmune Ameriak voli pa Aljo poslusa Montgoemrija da odbije potpisani lisabonski ugovor jerbo Montgoemri ALji obecao d amogu dobiti muslimajmuni vise od 45% BiH koliko je EU nudila Aliji po Lisabonskom ugovoru. Interesantno je d amuslimajmuni POturicki JOS veruju da ih AMeriak voli i da ce im pomoci Dejtonsku PiH pretvore u islam-dzamahiriju a Ceric d abude na celu kao ajatolah.
ma nisu. gdje bi oni. nevjerujem :)
Ameri vec na veliko ulazu u prosperitetnu Banjaluku. Meni kao casnom gradjaninu i osobi koja ne mrzi ikoga je licno zao jer nema investitora na istom nivou za Sarajevo. Ne zbog \"sve krivih\" Srba nego lokalna vlast je razbucana a narod ostao u \"limanu\" Otomanske historije ili \"histerije\".