Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji mir??
koja nagrada ???
Bravo X
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji su to kriteriji za mir ako znamo da je oko 10 miliona ljudi ubijeno nakon 11. septembra 2001. godine tj. američkog rušenja - američkih nebodera??
PUTIN JE NAJVIŠE ZASLUŽIO JARANR
Ta nagrada je odavno pala qurcu za uši. Kad su je dobijali osobe poput Obame ili kad predlažu Merkelovu koja je podržavajući medjunarodnu agresiju izazvala ovaj talas izbjeglica. I Hitler je prije II rata bio predlagan za nagradu.
Znaci moras ciniti zlo u svijetu tj drugim narodima da bi sobio nobela.
Gdje ced se sa papom takmiciti
"Glavni kandidati za Nobelovu nagradu za mir Angela Merkel, papa Franjo i UNHCR" Ovo postalo "ja tebi- ti meni". A, od navedenih, ne znaš ko je gori svjetski krvnik
Nobelova za mir je smijurija.
Ma Angela mi je sve....
Baketa zato sto je obezbjedio sto hiljada i to dobro placenih radnih mjesta!!!
Nisam iz SDA, nisam za njih glasao, ali Bakir je uradio neke konkretne stvari. Izvoz mesa u Tursku, razvoj poljoprivrede. Turci obnavljaju mostove, vjerske objekte. To nije dovoljno, ali nisam cuo sa slicne poduhvate Ivanica, Covica, ili Komsica dok je bio u predsjednistvu. Kad bi svi oni ponesto uradili bilo bi puno bolje.
Jad bi svi radili a manje krali bilo bi nama super.Al ima razlog zasto ovo rade zele nas zaduziti da robujemo Cionistima i da budemo bio Novog Svijetskog Poretka sve je to isplanirano a ovi nasi politicari moraju bit poslusni.E sta ti je uprava nevidljive ruke.
pa stimaju sami sebi kadija te tezi kadija te sudi e ba bama dobio trebaju jos i putinu dati i miletu i karajicu itd.
OBAMA""""( ISPRAVKA )
kadija te tuži(ispravka)
Što se mene tiče, svi od njih su je zaslužili.