Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadni narativ oni brane svoje kuće su teroristi a oni koji otimaju tuđe kuće i ubijaju goloruku djecu su humanisti i borci za prava
Bas tako, kao i nas sto su anketirali pod tim nazivima 92/95
Pa samo mi naivci vjerujemo da Europa nije znala šta se dešava kod nas, pa oni su odobrili sve što su nam pokolje uradili, zašto embargo i zatvorene granice zašto slijepi posmatrači u Srebrenici, Europa kojoj mi težimo nas je jednom na ražnju okretala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
free palestine....
Ja u ovaj Hamas sa ovih videa ne vjerujem. Uvijek su fino ušminkani, strašni, sa zastavama Palestine, video visoke rezolucije, sa svjetlosnim efektima dok bolnice nemaju struju za intenzivne ćelije... Ovo me podsjeća na video ISIL. Mossadova produkcija.
@Plavushan postigo je da je top komentar.. to je njemu dnevna kvota, mora to ispuniti
Što kriju lica ovi, nikad ni jedna vojska ne krije lica osim njih, bolje da su civile sakrili i obezbijedili pa se borili, nego se kriju iza civila i lica.
Ja-musliman sam proveo vremena na zapadu i zakljucio da ima razlika u odgoju i nacinu zivljenja islama, katolicanstva, i pravoslavlja. U biti to predstavlja glavni problem i centar rasisticko-nacistickih sukoba. Ekstremizirani su najvise materijalno ugrozene slojevi. Niko neda na svoj nacin zivota i religiju uz onu sto je nastao i postao. To se da popraviti ako se prihvati ideja da turbo-folk i klasicna muzika mogu koegzistirati u finim djelovima razlicitosti.
Zdrav i ziv bio sa svojim herojima
Mene je strah s kime sve dijelim zrak koji udišem. Pogledajte snimke kako ovi ubijaju žene i djecu i pljuju na leševe Izraelaca, pun ih je internet, i onda neko podržava ovu gamad? Pa šta ste vi onda bolji od Izraelaca? Niste, gori ste, vjerujte mi da ste gori.
Prije svega niko te ne tjera da biraš koje od dva zla ćeš da podržavaš, to si sam izabrao. I izabrao si da podržavaš zlo koje kolje civile, aferim. Nebitno čiji su civili, ili bi ti barem trebalo biti nebitno ako si čovjek imalo, kao što nisi. Hamas jeste nastao dijelom kao posljedica Izraelskog terorizma, ali je dijelom i posljedica nakaradnih vjerovanja s korijenima u Islamu.
62 šipka možda.
Nije Abu Obaida, nego Ebu Ubejde dragi klixe. U najgorem slucaju Abu Ubejde. Bar procitajte sa arapskog kako pise.
Ejh!Zavrsila se Medresa,pa se zna protumacit arapski ,e “Alal Ti Vera”
Gdje je građanin Finci ?Nema ni Jevrejske zajednice da se ogradi od GENOCIDA koji provode njihova braća po vjeri. SRAMOTA kada su vas njemci ubijali u Il svj. Bošnjaci su branili i spašavali,sada ne smijete od vašeg MOSSADA ni progoviriti, ili to niti želite ??? Stići će vas opet teška vremena,ali niko vam više neće htjeti pružiti ruku spasa,jer ste danas odbili pružiti palestinskoj djeci. Haram vam bilo , vama i vašim potomcima.
Ovdje je SD sve objasnila Ovi novinari imaju m…da do poda https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/stotine-djelatnika-bijele-kuce-optuzilo-bidena-za-sirenje-dezinformacija-oko-izraela-popis-neistina-je-prilicno-dug-1339274
Lavovi islama bore se protiv naoružanih izraelskih terorista. A ne kao cionistički psi koji ubijaju žene, djecu...marakriraju sve živo. bombarduju bolnice, pekare, škole. fuj
Idržite braco.
Pogledajte koga podupirete bosnjaci. Maskirane divljake koji se snimaju kako sjeku glave civilima. Putine je za ove Ghandi.
A koliko je nevine djece stradalo, primitivci zaostali!? Ništa bolji niste od izraelaca! Ista ghovna, druga ambalaža!
niko od ovih dvoje nije bolji! silovanje mrtvi Ma to ni naši susjedi nisu
nekužim ćemu ova prada ... izrael postoji i čim ga prije priznaju, prije će biti mir. Iz svakog rata do sada, izrael je izlazio veći, i ćemu započinjete opet novi!
Izrael veći? Misliš da ce nešto nastalo na zločinima opstati na kraju??
Prije pružanje otpora agresoru čin herojstva, danas se to naziva terorizam. Hmmm