Mene je strah s kime sve dijelim zrak koji udišem. Pogledajte snimke kako ovi ubijaju žene i djecu i pljuju na leševe Izraelaca, pun ih je internet, i onda neko podržava ovu gamad? Pa šta ste vi onda bolji od Izraelaca? Niste, gori ste, vjerujte mi da ste gori.
Pa dobro jel treba da podržavamo Izrael koji ubija 5000 djece i to hladnokrvno i sestematski. Ti Jevreji tuku djecu po ulici, iživljavaju se na civilima, ubijaju bez razloga, zatvaraju bez optužnice. Da se mene tako ponizava istom mjerom bi vratio. Hamas je nastao kao posljedica iživljavanja Jevreja nad njihovim porodicama. Osuđujem bilo kakvo iživljavanje na civilima ali kada sve vidim mogu shvatiti da neki ljudi usljed te mržnje prema njima postanu ono što je Hamas.
Prije svega niko te ne tjera da biraš koje od dva zla ćeš da podržavaš, to si sam izabrao. I izabrao si da podržavaš zlo koje kolje civile, aferim. Nebitno čiji su civili, ili bi ti barem trebalo biti nebitno ako si čovjek imalo, kao što nisi. Hamas jeste nastao dijelom kao posljedica Izraelskog terorizma, ali je dijelom i posljedica nakaradnih vjerovanja s korijenima u Islamu.
Prikaži sve komentare (108)