Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netko bi da hjebe a da mu ne uđe. Naime posljednji izvještaji pokazuju da evropa ne raste po broju stanovništva, i da su izuzetak upravo njene vodeće zemlje gdje ove izbjeglice idu ! Trenutno ima 511 miliona stanovnika. E sad kako je Kina spriječila rast broja stanovnika ?? Paaaaa zakonsko ograničenje na jedno dijete. EU takve drakonske mjere ne trebaju. ONA NIJE SPOSOBNA DA NAPRAVI više od jednog djeteta po porodici čak i kad bi htjela ! Time je sve rečeno.
bilol bi dobro da izbije rat nemacka, francuska, uk, usa... jedni protiv drugih a da mi dodjemo da ih "mirimo" i ocenjujemo koja strana je agresor a koja zrtva.
Za sve je kriv Soros... Mađarski premijer Viktor Orban je izjavio da Evropska unija i američki milijarder George Soros žele "novu, mješanu i islamizovanu" Evropu. "Mađarska će ostati mjesto gdje će hrišćani iz Zapadne Evrope uvijek moći da nađu sigurnost", rekao je mađarski premijer.
"Austrijski ministar vanjskih poslova Sebastian Kurz je 20. jula od Italije zatražio da ne dopusti migrantima da dođu do kopna tako što će prekinuti njihovo prebacivanje sa ostrva na koje su prvo stigli..." Sebastiane Kurze, kurčino jedna ohrdana, nehumana!