Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaše rade za izraelske interese, ali nijedan normalan čovjek ne bi glasao protiv ove rezolucije o Palestini. Džabe hrvatima neki sitni interesi kad je obraz u pitanju.
Najgore sto ce Izrael podrzat nasu rezoluciju, a mi moramo biti na strani pravde, moramo podrzati Palestinu, nismo srbi jbg!
Neki su uvijek na pogrešnoj strani historije. A onda se priljuče kao hinje pravoj. Zna se ko je Jevreje ubijao u drugom svjetskom ratu. Od Aušvica do Jasenovca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da će glasati ZA. Pa i BiH je genocid osjetili na svojoj koži.
Kroasani nikad nisu ni bili ljudi
Cuj " velikom vecinom"?!! Zar ima mala vecina. 🫣🫣🫣🫣
Palestina treba da bude priznata u UN-u ali Amerikanci jednostavno kažu da palestinske vlasti (množina) ne ispunjavaju uslove i to je tačno jer Palestina nema jednu centralnu vlast i ne ponaša se kao jedna država.
Interesantno na Haaretzu pise BiH suzdrzana
i onda neko kaze da Priznamo Kosovo ! nikad ne treba Priznati Kosovo , şiptari samo na sebe Gledaju ! ako priznamo kosovo onda ce i ovi iz Rs reci mozemo se onda i mi ocijepiti
Licemjerje SAD-a u praxi, na rijecima se zalazu za dvodrzavno rjesenje, a u stvarnosti se protive tome. Zbog ovakvih stvari opada americki uticaj u svijetu, ne moze se zbog jevrejskog lobija zrtvovati globalni poredak
U Palestini napravili državu Izrael koja je član UN-a od 1949 a Palestina to još nije. Čak noris ne može ovo objasnit.
Koji židovski lizošupci ovi ameri
Pedeset državnih i 26 privatnih univerziteta u Španiji prekidaju saradnju sa izraelskim univerzitetima i istraživačkim institutima sve dok ne osude invaziju okupacijske vojske na Pojas Gaze.
Bravo za Palestinu! Barem se zna da je veĉina država za državu Palestinu, koja je trebala biti uspostavljena samostalna prije pola vijeka. Židovi u svojoj gramzivosti i fašizmu će sami sebe uništiti, a to im od srca želim!
Ma definitivno države trebaju početi da izlaze iz UN. Ili će se uraditi reforma ove organizacije i ukidanje veta ili nema potrebe da postoji jer je sada primjer nepravde.
USA popuje cijelom svijetu o principima demokratije, a prvi je ruše. 143 države ZA, a 9 protiv i biće kako onih 9 kaže.
Ma definitivno države trebaju početi da izlaze iz UN. Ili će se uraditi reforma ove organizacije i ukidanje veta ili nema potrebe da postoji jer je sada primjer nepravde.
Hrvati izgleda gaje posebne afinitete prema Izraelu 💀
Uuuuu šta će im ovo pomoć. Kažu staviš papir rezolucije na glavu i bunker buster ti ne može ništa.
Rezolucije generalne skupštine su neobavezujuće, samo su rezolucije vijeća sigurnosti obavezujuće gdje je Amerika stavila veto. Znači izijo vuk magarca.
Baš tako jer na žalost čim se završi sednica više nije ni bitno o čemu su glasali.
Dok ne udju "plavi šljemovi" i zaštite Palestinu, ovo je sve mrtvo slovo na papiru. Ovo je kao radovanje BiH za status primanja u EU, gdje će tek biti za 2030 godinu. Do tada ko živ - ko mrtav.