Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umalo me slag nije strefio kaze osoba inicijali Z.T. pa ond aime zijad ja mislio turkovic pa rekoh sta sam sada kriminalno skuhao preko svog produzenog ljubimca zijada turkovica XD al dobro je ipak nije bio on tamo neki arap
Zato ga je i napao sa svojim partnerima u zločinu VB i SAD,da ne vrati dugove i kazni ga što od njega i Italije ne kupuje voće ,povrće i vodu,kao i oružje.
Ovako zavrse svi koji misle da su im ovi europljani prijatelji i da im zele dobro. i mi u bih bi trebali da se okrenemo sami sebi a ne da nam eu cjedi i ovo malo prirodnih resursa sto imamo.
šerlok holms bi izjavio...\'\'nije li to dodar motiv...?