Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova desnicarka sto se tice desnicom moze samo da uhvati putina za jaja. A ovi nasi sa balkanskih vukojebiina sa šubarom na glavu koji su svojim nacizmom srusili jugu, to im malo sad se uvukli ko zohari glasaju po evropi za fasiste odnosno desnicare. Điikanluk i ustašlukk nemoze iz njih nikad izaci da ga ebes
ravaku
A brate izgubila je već 6 miliona glasova zbog stavova koji jasno kažu da diskriminira ljude po osnovu vjere
Čim je rekla da će izaći iz NATO ako pobijedi, odmah ide prevara. 🤣
Ova ravaq ako pobjedi tek evropi slijedi pakao
pa sta je tu cudno , ko to ima u politici a da nije nesto pokrao.. Kad pogledas od malih opstina pa do drzavne vlasti svi su se nakupilo para ..