Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast !!!
Jednostavno je to:za ljude koji puse,ako te uistinu briga za njih,ne udaraj po 'zrtvama' nego po industriji!Kad kazes narkoman:ima boss,diler,koji se bogati,lovis njega.Narkomana lijecis.Isto treba biti sa cigarama i alkoholom,ako su ljudi uistinu na prvom mjestu.Udarite industriju!
u Kanadi je vec sada toliko
Joj... Kad Fadil ovo vidi... Nikad mu nece oprostit.
Ovaj udara akcize gdje stigne. Ne puštajte vijest Fadilu i Penisu ! Jedva će dočekati, da opet navale.
idemo svi u švercere
treba mu jebat mater
PRAJD ZA PUSACE!
Kad ga sad naš Fadan, Zvizgonja i Cviljanovićka prekopiraju, mi pušači u BiH smo ga ispušili!
sad se otvara francusko trziste za motani duhan, filtere i masinice. sverceri ugrabite priliku
Nisam pusac ali je ovo fakat previse. Jos malo pa ce se izjednaciti sa vutrom.
ima li neki matematičar da izračuna prosječnu francusku platu i prosječnu bih platu da vidimo jesu li cigarete u francuskoj toliko skupe u odnosu na bih ili nam se to samo čini.
kod nas opet skuplje. kod nas 2eura, sto je 5 puta jeftinije. prosjecna plata u Bih 430e a u franuskoj 2500e sto je 6puta veca plata
Treba da šverceri što više zarađuju. Ovi političari stvarno imaju glupe zamisli.