Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zemlja zove oblake, spasite me odavde...."
Evo i ja cu odati pocast... zapalit cu cigaru i srknut cu malo kafe :)
Ja se samo nadam da će se nekada žaliti i spominjati žrtve iz Sirije, Egipta, Sudana, Tunisa, Afganistana, Libije, Iraka, Nigerije, Kenije, Malija, Bosne i Hercegovine itd.. kao što se danas žale i spominju žrtve iz Pariza.
pa to su sve terorističe zemlje
Pa veću je medijsku pažnju privukao onaj pas koji je ubijen u akciji nego sve ove žrtve iz ovih zemalja koje sam ja naveo. Mislim žao mi je žrtava iskreno jer su nevini ali haj'mo posvetiti pažnju i žrtvama iz ostalih zemalja. Zašto nam mediji serviraju samo ono što zapad želi. Jedino PARALELE i Mladen Marić su bez dlake na jeziku i tu emisiju vrijedi gledati. Ovo je sve ostalo kupljeno.
Bošnje što uradiše u Francuskoj, toliko nedužnog sveta pobito
"Pobito" ?! - na kojem je to jeziku, srBskom ???hihihihihi