Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako sad Lukavac i Zenica ne izbiju na prvo mjesto neće nikad
Prija ce Sarajevo
Znači, zbog korona virusa mogli bismo prodisati.
Vraca se ovo uskoro u normalu
Ispast ce da je ovaj virus više života spasio (od zagađenja) nego što je odnio.
Zamislite kako bi planeta odahnula a i mi sa njom da je na cestama 90% elektricnih automobila ?
Zemlja se rješava sopstvenog virusa - čovjeka.
Zbog Kineza - majmuna koji jedu razna govna sa začinima svijet u opasnosti, talijani umiru i ljudi sirom svijeta, fino tužiti kinu za odštetu, kako da se oni opravdaju porodicama žrtvi? Ko je odgovorni krivac?
kako se moze za neki pozitivan trend reci da je drastican??
Kome se da da procita ovaj clanak https://www.google.com/amp/s/amp.iflscience.com/environment/something-curious-happened-environment-during-black-death/ koji pokazuje kako je kuga smanjila prisustvo olova u zraku. Kad se sami nemzemo organizovati da poboljsamo svijet onda Bog to uradi za nas.
bog?!?!
Povisen broj prehladjenih, ali drasticno smanjen broj oboljelih od raka.