Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradoks je da je Njemačka, poražena sila u Drugom svjetskom ratu, danas najrazvijenija zemlja Evrope... Kod nas nikako da se shvati da je preduslov napretka napuštanje ideje koja te je odvela u nered i haos, a ne insistiranje na njoj još tvrđe i radikalnije dok sve ne propadne...
U ovoj zadnjoj riječi je predizborni program svih stranaka na vlasti u BiH. Prije propasti neće moći, ko u Grčkoj ! A vrlo brzo smo blizu do bankrota a onda svi svoje floskule i nacionalne emocije bankarima tvrdog srca !
@djuropucarstari Henry Ford je bio veliki simpatizer nacističke Njemačke, samo ime Volkswagen je prevod naziva People's Car, koji se koristio za Model-T Forda... Trgovinska razmjena je postojala za sve vrijeme rata, izgleda da novac nema ideologiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova ima pricu kao nasi.
moguće je ! , sve je moguće . Jedino što se to neće desiti . Biti će gore....
Mnogo je pitanja bez odgovora šta ko slavi, i zašto je tako????
nemojte tako dobra je Federika, samo je udata.
@nanomesh :)
U RS je doslovno neradni dan za dan pobjede nad fašizmom. Studentima u studentskom domu RADOVAN KARADŽIĆ sretan dan pobjede nad fašizmom.
Kontradikcija.
Gdje slave dan EU Kolinda i Čović ? Za ovog zadnjeg sam siguran u Banja Luci sa lokalnim četnicima a Kolinda izgleda pobjegla u mišju rupu !
europa koju je morala oslobađati rusija i amerika, a i tito je malo pomogao sa strane.
stroga neka.
Šta da mi kažemo ako u EU nije savršeno....