Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Čović radi za Dodika ,što ne bi mogao i Trump za Putina .
+ Komsic radi za muslimane
Ne povlace se slucajno ameri iz Sirije kad su izgladjeni odnosi sa Turskom. isto kao nije slucajno ponasnje Albanije-Kosova, Makedonije-Grcke, Rusija-Turska-Srbija i po potrebi Hrvatska -Njemacka Mi to ne shvatamo ali cemo shvattiti kad se za koju godinu u BL. 9. januara pojavi i turski ambasador. mi smo tu nebitni ali jbg opet smo ispali "slijepa nevjesta", zato su nas uvalili "arapima" koji su politicki k...c od ovce...pa ce se snjima sve vratiti u svoje stare granice.
Hoće da ga se riješe i onda nađu ovih njihovih službi kao što je FBI ili CIA i napakuju mu. A Rusija nema snage da finansira još jedan hladni rat jer raspadom SSSR-a izgubila je ogromne resurse za to: Estonija, Latvija i Litva, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Gruzija, Armenija i Azerbajdžan. Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Bugarska su prešle iz saveznika u protivnike - NATO.
Pa DoDICK i Čovke rade za Putina, strazite i njih :D
Naravno da saradjuju.. i slijepac bi to vidio
Tramp radi za Dodika. Radove na zidu prema Meksiku dobio je Integral inžinjering, a Dodik je i dalje na crnoj listi da ih Meksikanci ne provale
Smijenio ljude,postavio svoje i pokrenuo istragu o sebi i NARAVNO BIT CE DOKAZANO DA NEMA UTJECAJA MOSKVA a itekako ima..
nije ovom trampu vjerovati misli na meksiko a hoce da stavi zid na drini zanimljivo
zar se jos bave sa tim...
haha dakle hladni rat još uvijek traje
Liberalni mediji iz USA dodijali i bogu i narodu s ovom pricom
A Sputnik isprao tebi i takvima mozak sa pričom o liberalnim medijima i Sorošu