Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja što pođoniše al'paš'no...
Ma sravnili su ga...
ne diraj mi Al'pašno , ovo je Tibra Pacifik ,Stup :)
Čist promašaj svega onoga, što nas uči urbanizam i oblikovanje arhitektonskih cjelina u gradskim sredinama, nešto ala "Tibra" na Stupu.. Usput, objekti na Stupu su dobili žargonski naziv "kurvanski stanovi", dovoljno je zakoračiti i eto te kod susjede u spavaćoj sobi, ali u susjednoj zgradi..
...za očekivati je pojavu nekadašnjih pehlivana?...ono, na žici...
Općina Ilidza je to... nema tu sta puno da se objasnjava.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Neki ovde spominju Alipasino, ti likovi nisu izgleda izasli iz svoje sobe, ili nemaju oci! Da je gradnja ostala na nivou Alipasinog bilo bi to sasvim prihvatljivo, ali ovo sta korupcija gradi na Stupu, ova Tibra, e to je isto ovo kod Kineza, samo je uskladjeno sa odnosom velicine Kina-BiH
Isto Tibra na stupu,Sarajevski China Town.Nezna se ko je gori onaj sto ih napravi, ili onaj sto im dozvoli da naprave onaj logor za Bosnjake.
Blago popisivačima ovdje, uđu u haustor i nema ih deceniju vani...
Tu se ba i ne popisuje vec odokativno kazes 10.000 u jednom haustoru, Kinezi svi 100% nema drugih i to je to. Nacija Kinez, vjera Tao, jezik Kineski i ides dalje...
sta kinez najcesce radi? pa razmnozava se :D
Eeeeee, pa evo odakle je TIBRA maznuo projekat :-)
LEGO !
ahhaahah ludilo azemine mi
I hajd' ti ovdje ''potrefi'' svoj ulaz -.-
niste morali ici do kine, imamo i mi ovo na stupu, tibra pacific...
Onaj koji je dao Tibri dozvolu da ono gradi, on mora u dugogodisnji zatvor. Zato bi volio da ovi nazovi mediji napokon objave ime kurvinog sina koji je dao dozvolu toj kriminalnoj kompaniji da na parceli dovoljnoj za pola zgrade, napravi pet ili sest onakvih mamuta. Ono je opasno za ljude koji tamo zive. Kurvin sin koji je ono potpisao Tibri u opcini, njega hapsiti mamu li mu *** korumpiranu.
U potpunosti se slažem da za ovaj urbicid zvani Tibra mora neko odgovarati , grad Sarajevo ovo nikako nije smio dozvoliti. Žalosno je da u gradu odlučuje načelnik ko i gdje će šta graditi i predlažem da se stavi na javnom mjestu ogromna tabla sa slikama , imenima i prezimenima osoba koje su odgovorne za Tibru da se narod upozna sa tim likovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al zato kad se pokvari lift
Moć komunizma !
citava BiH stane u ovo njihovo naselje....
Šta je ba ovo,.....copy-paste !!!???
Ko ih jb, dok su tamo dobro je, samo da im ne padne na um sa se prosire na ostatak svijeta tada smo svi jeb
pa imaju li parking mjesta.