Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, odbacimo seljančuru Le Pen za sva vremena.
Ova Le Pen bi mogla da bira u koju će stranku u BiH: SDA, HDZ,SDS, SNSD ! Sve siti programi ! A bogami i ljudi !
@argonautSorab Njegova stvar koga zeni. Je li to najbitnija stvar? Neka zeni zenu od 100 godina, samo da nije fasista i nacionalista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon austrije, holandije ... izgleda da ga radikalna i nacionalisticka desnica pusi i u francuskoj. Tako treba, no pasaran'
Allez les Bleus!!
"Evropski zvaničnici žele Macrona za predsjednika" hahahahahahaha, Evropski zvanicnici nemaju pravo glasa ovdje. Obavezno nakon sto je rekao da je terorizam postao normalan za Francuski zivot i trebaju se naviknuti na to. HAHA, LE PEN ZA POBJEDU!!
Ovaj predsjednik inače hoda sa nekom babom od 70 godina. Da nije što ono kažu amerikanci white trash, MOTHERFUCKER ? Hebala vas vakva Evropa.
Citat: "Američki predsjednik Donald Trump, koji je predložio nedavni teroristički napad u Parizu, mogao bi imati..." Predložio nedavni teroristički napad ? Vi u Klixu, jeste li svjesni šta ste napisali? :)
@BiHer Po nalogu svoje profesorice :( http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50934/macron_osvojio_je_svoju_24_godine_stariju_profesoricu_i_francusku_ce.html
Nije predložio nego komentarisao. SUGGESTED se može dvosmileno prevesti zavisno od upotrebljenog glagolskog vremena. Neki radi toga koriste druge glagole kojima je engleski prebogat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)