Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coviceva politika etnickih podjela i aparthejda na izdisaju
da mi znamo malo lobirati po Evropi, davno bi i bila.
Željana Zovko na vibratoru od čiste hrastovine :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ko će im reći da naši zeleni baš i ne podržavaju ovo hahah
Zeleni podrzavaju zelene ☝️
Kamenjarski srbi na malinama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja mislim da ce Zeleni zbog klimatskih promjena preuzeti vladavinu u Svijetu i zato bi trebalo usporiti zurbu Palmera i one plavuse da sa nacionalnim strankama nabrzinu proguraju kljucne izmjene IZ koje nebi mogle ici bez prije toga promjene ustava.
Želje njima za građanskom državom u BiH koju od 3 čovjeka 2 ne žele ni nacrtano i našim problemima i nama ovdje ko materi za ludom kćeri...eto toliko ih mi zanimamo.. a taman će nam toliko i pomoći...
Jedno je sigurno da su slavenski narodi najveca đubrad na planeti. Dokaz za to je: Auschwitz, sobibor, jasenovac, vukovar i srebrenica itd.
I vi ste bitni ko uticnica na hodniku.
Nekad je bila R.S JE POBILA I PROTJERALA POLA BOSNE
Sad mi je posve jasno zašto Milorad Dodik hoće da povrati vojsku u RS, jer nakon uvođenja Islama u vojsku od strane Bakira Izetbegovića i Ustavnog suda sve je jasno. Ovime ste potpuno otvorili karte o vašoj građanskoj državi, a vi lajavci na Klixu nemate na to komentara!
Je li nam drže fige?
Hvala zeleni, samo nemojte postati kao ovi naši zeleni termiti.
Zeleni podržali zelene.Sad će i naši zeleni početi da nisaju LGBT zastave a “gazije” da se šminkaju i nose suknjice
Samo info da niti njemačka nije građanska država već savezna federativna država poput SFRJ, koja ima 15tak država ili republika.
Postovani zeleni, hocete li , molim vas, imati razumijevanja za Fahrin i kriminal njegovih jarana - negatora genocida? Dobri su to ljudi...
Ali naši crveni to ne prihvataju i tu se priča završava...zeleni pušiona!
Odose rvati u zelenu irsku boli njih tuki za rvatsku i bosnu.
Gospoda usvajaju civilizacijske zakljucke
Antifašizan na djelu !